Ο Νίκος Καρβέλας γιόρτασε την Κυριακή, 08/09/2024, τα γενέθλιά του, με την κόρη του να βρίσκεται μακριά του, αφού, μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα, έχει πλέον επιστρέψει στην Αμερική, όπου διαμένει μόνιμα μαζί με την οικογένειά της.

Δείτε ακόμη - Άννα Βίσση: Αγκαλιά με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα στη Νέα Υόρκη - ''Η μαμάκα μου είναι στην πόλη''

Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Καρβέλα στέλνει τις ευχές της στον διάσημο πατέρα της διαδικτυακά, εκφράζοντας την αγάπη της στο πρόσωπό του και αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι «Μου αρέσει που μοιραζόμαστε το ίδιο αίμα και τις (ίδιες) απόψεις».


Νίκος Καρβέλας: Οι ευχές της Σοφίας Καρβέλα για τα γενέθλιά του

Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από βιντεοκλήση που έκανε με τον πατέρα της, όπου η ίδια καταγράφεται στο πλευρό της μητέρας της, Άννας Βίσση, η οποία την επισκέπτεται συχνά στις ΗΠΑ, καθώς απολαμβάνει ιδιαίτερα να περνά χρόνο τόσο με την κόρη της, όσο και με τα εγγόνια της.

Νίκος Καρβέλας: Το μήνυμα της κόρης του μέσω social media

Σοφία Καρβέλα: Μου πήρε πολύ χρόνο για να μου αρέσεις

«Σήμερα γεννήθηκε ένας θρύλος. Πάντα σε αγαπούσα (και σου απαγορεύω να αναλύσεις το τι είναι η αγάπη, τρελέ), αλλά μου πήρε πολύ χρόνο για να μου αρέσεις και ακόμη περισσότερο για να σε γιορτάσω. Μου αρέσει που μοιραζόμαστε το ίδιο αίμα και τις (ίδιες) απόψεις. Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις σύντομα. Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά», έγραψε η Σοφία Καρβέλα στο story της για τα γενέθλια του Νίκου Καρβέλα.