Κρατούμενη σε φυλακές της Ιορδανίας είναι η πορνοστάρ Alexas Morgan.

Σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ, η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών με 5.5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και λογαριασμό στο Only Fans, βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της όταν αστυνομικοί εισέβαλαν στο δωμάτιό της και την οδήγησαν στο τμήμα.

Την κατηγορούν πως γύρισε ακατάλληλα βίντεο στη χώρα τους, με την ίδια να το αρνείται, λέγοντας πως επισκέπτεται τη χώρα για διακοπές και μόνο.

Παρ’ όλα αυτά, τις προσάπτουν κατηγορίες για άσεμνο περιεχόμενο στον λογαριασμό της στο Only Fans, τον οποίο ζήτησαν να τους ανοίξει για να δουν τα… πειστήρια.

«Ήταν αργά τη νύχτα… έκοψαν το Wi-Fi στο ξενοδοχείο και ξαφνικά έγινε η έφοδος της αστυνομίας. Πήραν όλα μου τα υπάρχοντα χωρίς λόγο και δεν μπορούσα να καταλάβω τίποτα από όσα έλεγαν. Πήραν αμέσως όλα τα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές συσκευές. Μιλούσαν πάρα πολύ άγρια αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα» είπε αρχικά, η  Alexas Morgan .


«Έμαθαν ότι είχα ένα OnlyFans και έπρεπε να το ανοίξω και να δείξω τα βίντεο μου σε ένα δωμάτιο γεμάτο άνδρες… Ένιωσα άβολα και φοβήθηκα για το τι επρόκειτο να συμβεί, φοβούμενη ότι το επάγγελμά μου θα με έβαζε σε μπελάδες και θα με έστελνε στις φρικτές τους φυλακές» πρόσθεσε η  Alexas Morgan που παραμένει κρατούμενη στη χώρα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @alexass.morg