Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα βρίσκεται πάντα μια έξυπνη γυναίκα, λέει ο θυμόσοφος λαός και αν το ρητό ισχύει η Λόρα Φουρνιέ, σύζυγος του Γάλλου μπασκετμπολίστα, πληροί και με το παραπάνω τη συγκεκριμένη ρήση.

Αινιγματική, γοητευτική και αποστασιοποιημένη από τη δημοσιότητα, η Λόρα, που είναι μεταξύ 26 και 30 ετών, είναι ζευγάρι με τον Εβάν από το 2014.

Η σχέση τους δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ, πρωτίστως επειδή -εν αντιθέσει με άλλες συζύγους διάσημων αθλητών- η κυρία Φουρνιέ δεν ποστάρει συνέχεια δημοσιεύσεις στα social φορώντας διάσημα brands. Διατηρεί μόνο μια σελίδα στο Instagram, στην οποία φρόντισε να ποστάρει τη μεταγραφή του συζύγου της στην ομάδα του Πειραιά, μόλις ανακοινώθηκε, ενώ δεν είναι σχεδόν καθόλου ενεργή, αφού έχει μόλις 43 αναρτήσεις από το 2016 μέχρι σήμερα.

Εβάν και Λόρα Φουρνιέ: Modeling και real estate

Γνώρισε τον άντρα της ζωής της το 2014 και πορεύτηκαν μαζί για πέντε ολόκληρα χρόνια, μέχρι να παντρευτούν στο Παρίσι τον Ιούλιο του 2019, ενώ τη γαμήλια τελετή ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι για τους συγγενείς και τους φίλους που έδωσαν το «παρών».

evan-laura-fourne


Στο επαγγελματικό της portfolio συστήνεται ως πρώην επαγγελματίας στον χώρο του modeling και ως μεσίτρια στον χώρο του real estate, ενώ μαζί με τον σύζυγό της επένδυσαν 3.000.000 δολάρια αγοράζοντας μια κατοικία στην πόλη Winter Park της Φλόριντα. Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον 5χρονο σήμερα Elias, το 2019, ενώ τον Ιανουάριο του 2023 γεννήθηκε το δεύτερο παιδί τους, για το οποίο δεν διέρρευσε το παραμικρό στοιχείο. Δείγμα και αυτό του πόσο πολύ το ζευγάρι διαφυλάττει την προσωπική του ζωή από τα αδηφάγα φλας της δημοσιότητας, ενώ ελάχιστες είναι και οι κοινές τους φωτογραφίες.


Από το Ντιτρόιτ στον Πειραιά

Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο Φουρνιέ, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, θα έρθει οικογενειακώς στην Ελλάδα μαζί με τη Λόρα και τα δύο τέκνα τους. Θα είναι σαφώς μια μεγάλη αλλαγή, αφού θα αφήσουν το σχεδόν μόνιμα μουντό Ντιτρόιτ για τον Πειραιά και μια χώρα όπου θα χαίρονται περισσότερο τις ηλιόλουστες μέρες.

Αλλωστε το ζευγάρι αγαπά τα μέρη με ήλιο, αφού σε κάποιες φωτογραφίες η Λόρα και ο Εβάν ποζάρουν πάνω σε ένα σκάφος στις Μπαχάμες και πιο συγκεκριμένα στα νησιά Τερκς και Κέικος.

evan-laura-fournie3

Τα τελευταία post της Λόρα πάντως από διακοπές είναι πριν από δύο χρόνια και στις δύο αναρτήσεις ποζάρει στην πρώτη με φόντο το Κολοσσαίο της Ρώμης και στη δεύτερη είναι πάνω από την Ακτή του Αμάλφι. Οσο για τις μετακινήσεις τους στην Αιώνια Πόλη εκείνη την περίοδο; Επέλεξαν μια κατακόκκινη Vespa!


*Δημοσιεύτηκε στην «Κυριακάτικη Απογευματινή»