Η Χριστίνα Λαμπίρη, που συνήθως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, βρέθηκε στο προσκήνιο με αφορμή τον διπλό εορτασμό της οικογένειάς της. Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, η κόρη της, Μαρίσα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Γιαννέα, σε μια όμορφη τελετή γεμάτη χαρά και συγκίνηση.

Αν και το ζευγάρι ζει μόνιμα στην Πάτρα, ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα εντυπωσιακό κέντρο εκδηλώσεων στο Κορωπί, με τη συμμετοχή συγγενών και φίλων που γέμισαν την ατμόσφαιρα με ευχές.

Η μέρα ήταν ακόμα πιο ιδιαίτερη, καθώς πριν τον γάμο, προηγήθηκε η βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Χριστού στα Σπάτα. Το μικρό αγοράκι πήρε το όνομα Χρήστος, κάνοντας τη στιγμή αυτή ακόμα πιο σημαντική για την οικογένεια.

Ο πρώτος τους γιος, Διονύσης, που είναι πλέον τεσσάρων ετών, είχε βαφτιστεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας σε μια κλειστή, οικογενειακή τελετή, ενώ και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού είχε γίνει κάτω από περιοριστικές συνθήκες λόγω της πανδημίας. Αυτή τη φορά, το ζευγάρι αποφάσισε να το γιορτάσει με την παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων, ζώντας στο έπακρο τις χαρούμενες στιγμές.