Ένα χιουμοριστικό βίντεο για το νέο beef που ξέσπασε ανάμεσα σε Μαρίνα Σάττι και Κατερίνα Σαλακά δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τάκης Ζαχαράτος.

*Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Σάττι: Η επίσημη απάντηση για το συμβάν με την Κατερίνα Σαλάκα – «"Λυπούμαστε πραγματικά που έκλεισε αυτός ο κύκλος"

Στο βίντεο αυτό, ο Τάκης Ζαχαράτος εμφανίζεται ως η TikToker Κατερίνα Σαλακά, η οποία διαμαρτύρεται που δεν την άφησαν να μπει και να συμμετάσχει στην παράσταση της Μαρίνας Σάττι στον Λυκαβηττό την Κυριακή 8/09.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής TikToker, που οι διαδικτυακοί της φίλοι έχουν ταυτίσει με τη θετική ενέργεια, την αισιοδοξία και το χαμόγελο, απασχόλησε προ ολίγων ημερών τα social media, μετά από σειρά από βίντεο που «ανέβασε», όπου κατηγορούσε τη Μαρίνα Σάττι και τους συνεργάτες της ότι της φέρθηκαν «με τον πιο άσχημο τρόπο».

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η Κατερίνα Σαλακά στα σχετικά clips, όπου εμφανίστηκε αναστατωμένη και με δάκρυα στα μάτια, ενώ είχε συμφωνήσει με τη Μαρίνα Σάττι να ανέβει μαζί της στη σκηνή στη διάρκεια της συναυλίας της στον Λυκαβηττό, τελικά οι συνεργάτες της τραγουδίστριας δεν της επέτρεψαν την είσοδο στον χώρο, ενώ η Μαρίνα Σάττι δεν δέχτηκε να τη δει στα καμαρίνια.


Τάκης Ζαχαράτος: Το χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε ως Κατερίνα Σαλακά

Σατιρίζοντας τα παραπάνω, ο Τάκης Ζαχαράτος αποφάσισε να «αποκαλύψει» στους followers του «τι έγινε πραγματικά backstage» στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι, ανάμεσα στην Κατερίνα Σαλακά και τους συνεργάτες της τραγουδίστριας.

Ο δημοφιλής κωμικός, φορώντας την απαραίτητη αμφίεση ώστε να παραπέμπει στην εμφάνιση της TikToker, αλλά και περούκα και γυαλιά, καταγράφεται ως Κατερίνα Σαλακά, να απαιτεί από τους συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι να την αφήσουν να περάσει στα καμαρίνια, καθώς είναι μέρος της παράστασης, ενώ δύο άνδρες την παίρνουν... σηκωτή και την απομακρύνουν από τον χώρο.

«Είμαι μέρος της παράστασης, το ακούγετε; Αφήστε με! Έχω γράψει τραγούδι, αφήστε με!», φωνάζει ο Τάκης Ζαχαράτος ως άλλη Κατερίνα Σαλακά, με τον ίδιο να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δείτε τι έγινε πραγματικά backstage», ενώ, απευθυνόμενος στη γνωστή TikToker να προσθέτει «μη σκας κούκλα μου».

Σε ό,τι αφορά τα όσα καταλόγισε η Κατερίνα Σαλακά στη Μαρίνα Σάττι και τους συνεργάτες της, η απάντηση ήρθε από τον artist manager της δημοφιλούς τραγουδίστριας, ο οποίος μέσα από stories του στο Instagram τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι: «Δεν ξέρουμε από πού προέκυψε η προσδοκία της κ. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, καθώς ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για κάτι τέτοιο με κάποιον από την ομάδα».