Η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια εκρηκτική sold out συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού, η οποία δυστυχώς συζητήθηκε εξαιτίας της απαγόρευσης στη life coach Κατερίνα Σαλακά να ανέβει στη σκηνή, αλλά και να μπει backstage.

Δείτε ακόμη - Τάκης Ζαχαράτος: Αποκαλύπτει "τι έγινε πραγματικά" στη συναυλία της Σάττι με την TikToker Σαλακά - "Είμαι μέρος της παράστασης" (Βίντεο)

Η γνωστή TikToker ξέσπασε μέσα από τα social media, δηλώνοντας ότι μέλη της παραγωγής τής φέρθηκαν άσχημα, καθώς της απαγόρευσαν να μπει στα παρασκήνια, εκεί όπου η Μαρίνα Σάττι και το μπαλέτο της βρίσκονταν σε πυρετό προετοιμασιών. Θα πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η Κατερίνα Σαλακά κατέβασε όλα τα βίντεο.

Δείτε ακόμη - Μαρίνα Σάττι: Ξεσπά η TikToker Κατερίνα Σαλάκα επειδή δεν την άφησαν να μπει στη συναυλία – "Δεν μου έχουν φερθεί ξανά τόσο άσχημα"


Μαρίνα Σάττι: Λυπούμαστε πραγματικά που έκλεισε αυτός ο κύκλος

Η πλευρά της Μαρίνας Σάττι τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε από πού προέκυψε η προσδοκία της κ. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, καθώς ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για κάτι τέτοιο με κάποιον από την ομάδα. Λυπούμαστε πραγματικά που έκλεισε αυτός ο κύκλος της "συνεργασίας" μας με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα σε μια βραδιά γιορτής, τη μεγαλύτερή μας συναυλία στην Ελλάδα φέτος, μια συναυλία για την οποία δουλέψαμε πολλοί άνθρωποι όλο το καλοκαίρι».

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι ωστόσο ήταν διαφορετική. Η τραγουδίστρια έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά από το Instagram, με τη life coach να εξακολουθεί να την ακολουθεί.

Δείτε το unfollow στο Instagram:

Μαρίνα Σάττι: Έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά
Μαρίνα Σάττι: Έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά