Το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκαν τα MTV Video Music Awards 2024 στο UBS Arena της Νέας Υόρκης. Μεταξύ των εκλεκτών και διάσημων καλεσμένων που παρευρέθησαν και περπάτησαν στο red carpet ήταν η χρυσή κληρονόμος Paris Hilton, μαζί με την αδελφή της Nicky Rothchild Hilton.

Συγκεκριμένα το φόρεμα της Paris Hilton ήταν ένα άκρως λαμπερό custom silver dress με cut outs και εντυπωσιακό μπούστο Celia Kritharioti Couture. Το outfit συμπλήρωσαν ασημί λαμπερά αξεσουάρ & clutch, αλλά και κομψές γόβες, όλα απόλυτα συνυφασμένα με τη δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγους μήνες νωρίτερα η διάσημη Αμερικανίδα είχε επιλέξει ξανά μια αστραφτερή mini δημιουργία Celia Kritharioti για το πάρτι γενεθλίων της στο Los Angeles.

hilton-kritharioti-mtv__1_
hilton-kritharioti-mtv__1_
hilton-kritharioti-mtv__2_


Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906 δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.