Η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Καραφώτης φιλοξενήθηκαν στην Κάρπαθο από τον Α.Σ Απόλλων Βωλάδος που γιόρτασε με Λαμπρότητα τα 100 Χρόνια Ιστορίας του, παρουσία 1.000 ατόμων!

Σε μια άριστα οργανωμένη και άψογη κατά κοινή ομολογία εκδήλωση που φρόντισε και την παραμικρή λεπτομέρεια, ο Α.Σ Απόλλων, φιλοξένησε στην Βωλάδα στις 14 Αυγούστου 2024, την μεγαλύτερη συλλογική μουσική παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στην Κάρπαθο!

Με συντονισμένες ενέργειες, ο σύλλογος κατάφερε να μετατρέψει το κεντρικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του χωριού σε «κτήμα» υψηλών προδιαγραφών εκδηλώσεων! Για να γίνει αυτό, στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση που κύλησε ομαλά, αφού όλο το χωριό συνεργάστηκε για αυτό το σκοπό!

Παρουσία της εντυπωσιακής προσέλευσης 1.000 ατόμων, η αγαπημένη σε όλους Ελληνίδα τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα ξεσήκωσε το κοινό με την μαγευτική φωνή της και την απίστευτη ενέργειά της! Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα παρέα με τον μοναδικό Κώστα Καραφώτη, τον Χάρη Χατζηδημιτρίαδη και την Ροζάννα Τσέλιου, τραγούδησαν παλιές και νέες επιτυχίες, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη συναίσθημα και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!



Ο Σύλλογος είχε ετοιμάσει μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή στους καλλιτέχνες και στους μουσικούς οι οποίοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι και μάλιστα “ομολόγησαν” ότι τέτοια φιλοξενία συναντούν συνήθως στο εξωτερικό! Παράλληλα όλοι όσοι βρέθηκαν στην Βωλάδα εκείνο το βράδυ, βαθμολόγησαν με άριστα την οργάνωση της εκδήλωσης αφού κάθε λεπτομέρεια είχε προβλεφθεί! Παρκαδόροι κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, λεωφορεία για την εξυπηρέτηση του κόσμου, καθαρίστριες στις τουαλέτες, security για την τήρηση της τάξης, σερβιτόροι για την εξυπηρέτηση όλων, υπεύθυνοι που συνόδευαν τον κόσμο στα αριθμημένα τραπέζια ήταν μερικά από τα “μυστικά” της επιτυχίας. Επιπλέον το επιβλητικό stage 70τμ σε συνδυασμό με τα φώτα που χρωμάτιζαν τα δέντρα και τα βουνά της Βωλάδος, ολοκλήρωναν αυτή την ανεπανάληπτη υπερπαραγωγή, δημιουργώντας μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία και την προσφορά του Απόλλωνα Βωλάδος.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε θερμά και με αναλυτικές αναρτήσεις, όλους όσους στήριξαν αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και δεσμεύτηκε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο της για πολλά ακόμη χρόνια!


zina-karafotis__12_
zina-karafotis__1_
zina-karafotis__15_
zina-karafotis__11_
zina-karafotis__8_
zina-karafotis__10_
zina-karafotis__5_
zina-karafotis__2_
zina-karafotis__4_
zina-karafotis__13_
zina-karafotis__14_
zina-karafotis__16_
zina-karafotis__17_
zina-karafotis__18_
zina-karafotis__19_
zina-karafotis__3_
zina-karafotis__7_
zina-karafotis__9_