Η ράπερ Αζέλια Μπανκς πιστεύει ότι η Τέιλορ Σουίφτ θα πρέπει να μηνύσει τον Έλον Μασκ για «σεξουαλική παρενόχληση», αφότου εκείνος αντέδρασε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στη δημόσια υποστήριξη της τραγουδίστριας στην Κάμαλα Χάρις.

Η Τέιλορ Σουίφτ υπέγραψε το κείμενο που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, με το οποίο τάχθηκε υπέρ της Κάμαλα Χάρις, ως η «άτεκνη κυρία με τις γάτες». Ο Έλον Μασκ σχολίασε τη συγκεκριμένη δήλωση, με έναν τρόπο που συζητήθηκε αρκετά, γράφοντας: «Ωραία, Τέιλορ... κέρδισες... θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου».

Δείτε την ανάρτηση της Τέιλορ Σουίφτ:



Το Tweet του Έλον Μασκ:



Πάνω σε αυτή τη διαδικτυακή συναναστροφή τοποθετήθηκε η Αζέλια Μπανκς, η οποία προέτρεψε την 34χρονη σταρ Τέιλορ Σουίφτ να μηνύσει τον επιχειρηματία «για πολλά χρήματα». Χαρακτηριστικά, σε ανάρτηση στο Χ (πρώην Twitter), η ράπερ έγραψε: «Μπα, αυτό είναι πραγματική σεξουαλική παρενόχληση».

«Θα πρέπει να του κάνει μήνυση για έναν τόνο λεφτά και να ανέβει επίπεδο για να γίνει η πιο αήττητη πλούσια γυναίκα στην ιστορία της μουσικής. Πάρε τα γα**μένα του λεφτά, Τέιλορ», πρόσθεσε η Αζέλια Μπανκς, μεταξύ άλλων.

Η Αζέλια Μπανκς συνέχισε σε δύο επόμενα tweets να ενθουσιάζεται με τη σκέψη ότι η Τέιλορ Σουίφτ θα μπορούσε να πάρει ένα κομμάτι από την καθαρή περιουσία του Μασκ ύψους 250 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στη συνέχεια, η ράπερ έβαλε στη συζήτηση τον Κάνιε Γουέστ -με τον οποίο η Τέιλορ Σουίφτ έχει μια μακρά και δημόσια αντιπαράθεση-, δηλώνοντας ότι θα «πάθαινε καρδιακή προσβολή» αν η ποπ σταρ έβαζε κάτω τον Έλον Μασκ.


Αζέλια Μπανκς: Προτρέπει την Τέιλορ Σουίφτ να μηνύσει τον Έλον Μασκ

Η ίδια η Τέιλορ Σουίφτ δεν έχει ακόμη αντιδράσει στο tweet του Έλον Μασκ και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.