Έντονος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Νίκο Πελετιέ και τον Γιώργο Κόρκα στο «Power of Love».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Πελετιέ τον ρώτησε αν τον ζηλεύει, ενώ τόνισε ότι είναι καλύτερος από εκείνον.


Νίκος Πελετιέ: Γιώργο, με ζηλεύεις;

«Γιώργο, θα σου κάνω μια ερώτηση και απάντα μου ειλικρινά. Με ζηλεύεις; Με ζηλεύεις φαίνεται», του είπε ο Νίκος Πελετιέ, ενώ επέμενε όσο ο συμπαίκτης του του απαντούσε αρνητικά.


Γιώργος Κόρκας: Τι να ζηλέψω από εσένα;

«Δεν έχω τίποτα να ζηλέψω από σένα. Τα ωραία σου μαλλιά; Την εξυπνάδα σου; Τι να ζηλέψω;», του είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Κόρκας, ενώ πρόσθεσε: «Πες μου σε τι είσαι καλύτερος».

Τότε ο Νίκος Πελετιέ του απάντησε: «Το μόνο καλύτερο πράγμα που έχεις από μένα πραγματικά είναι τα μαλλιά σου. Μόνο τα μαλλιά σου».

Εκνευρισμένος ο Γιώργος Κόρκας του ζήτησε να του πει ένα πράγμα, στο οποίο θεωρεί ότι είναι καλύτερος. «Πες μου ένα πράγμα για να καταλάβεις ότι είσαι κλόουν», ανέφερε.

«Στα πάντα», απάντησε ο Νίκος Πελετιέ. «Εγώ πόνεσα. Εσύ απολαμβάνεις τη ζωή. Μόνο απόλαυση. Εγώ δημιουργήθηκα μέσα από πόνο κι εσύ μέσα από απόλαυση», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Γιώργος Κόρκας του είπε: «Καταλαβαίνεις πόσο ξεφτίλας είσαι; Εγώ ζηλεύω τον πόνο τον δικό σου; Εσύ ζηλεύεις ότι έχω περάσει ωραία και μόλις απέδειξες πόσο ζηλόφθονος είσαι. Είσαι καραγκιόζης».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: