Όλα έτοιµα για τον βασιλικό γάµο στις 28 Σεπτεµβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας µε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάθιου Κουµάρ. Μάλιστα, σύµφωνα µε πληροφορίες από εκκλησιαστικούς κύκλους, το Μυστήριο δεν θα το τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυµος, καθώς θα βρίσκεται σε Συνέδριο εκτός Αθηνών.

Ο γάµος της τέως πριγκίπισσας µε τον Αµερικανό δικηγόρο αποτελεί ακόµα µία ευκαιρία για την οικογένεια να ενωθεί ξανά στην Ελλάδα µε εστεµµένους και φίλους που θα έρθουν από την Ευρώπη και την Αµερική. Σήµερα, για πρώτη φορά βγαίνει στη δηµοσιότητα αποκλειστικά στο «Secret» το εντυπωσιακό προσκλητήριο του λαµπερού ζευγαριού, το οποίο δεν είναι λευκό, όπως πολλά ζευγάρια επιλέγουν, αλλά έχει το βασιλικό χρώµα, το royal µπλε, µε χρυσά γράµµατα, ενώ το προσκλητήριο είναι και στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Συγκεκριµένα αναφέρει: «Η Α.Μ. Βασίλισσα Αννα-Μαρία και ο κύριος Sam Kumar / η κυρία Yolanda Kumar έχουν την τιµή να σας προσκαλέσουν στον γάµο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Matthew Kumar / 28 Σεπτεµβρίου 2024, 17.30 / Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, Ευαγγελισµός της Θεοτόκου». Οι προετοιµασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αφού το λαµπερό ζευγάρι επιθυµεί σε αυτή την πιο σηµαντική στιγµή της ζωής του να είναι όλα άψογα. Οσον αφορά τη νύφη, αναµένεται να κλέψει τις εντυπώσεις, αφού -όπως έχει γραφτεί- θα φορέσει νυφικό διά χειρός της διεθνούς φήµης σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη. Αλλωστε, είναι και η αγαπηµένη της µητέρας της, Αννας-Μαρίας, αφού στις επίσηµες εµφανίσεις της επιλέγει ρούχα της συγκεκριµένης σχεδιάστριας.



Ηθοποιός

Η µικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας γεννήθηκε στο Λονδίνο, ξεκίνησε να βγαίνει µε τον Μάθιου Κουµάρ το 2016, µε το ζευγάρι να ανακοινώνει τον αρραβώνα του τον Νοέµβριο του 2018. Η Θεοδώρα δηλώνει ηθοποιός, ενώ έχει εµφανιστεί ως «Αλισον Μοντγκόµερι» στη σειρά «Τόλµη και γοητεία».

Ο 34χρονος Κουµάρ γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια και είναι επιτυχηµένος δικηγόρος στο Λος Αντζελες. Οι δυο τους ζούσαν στο L.A. όταν γνωρίστηκαν. Αρχικά όρισαν την ηµεροµηνία του γάµου τους το 2020 και σχεδίαζαν να παντρευτούν στις Σπέτσες - µέχρι που αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την εκδήλωση λόγω της πανδηµίας COVID-19. Οταν ο γάµος τους αναβλήθηκε για πρώτη φορά, η Θεοδώρα γιόρτασε µε τον µελλοντικό σύζυγό της. ∆ηµοσίευσε µια φωτογραφία της µε τον Μάθιου στο Instagram, µε το ζευγάρι να απολαµβάνει ένα ροµαντικό δείπνο µε ελληνική σαλάτα, ελιές, ψωµί και τυρί. Στη δε λεζάντα της φωτογραφίας η Θεοδώρα έγραψε: «Σε αυτό που θα έπρεπε να ήταν το Σαββατοκύριακο του γάµου µας. Η αγάπη και η υποστήριξη από τους φίλους και την οικογένεια εκτιµήθηκαν τόσο πολύ. Ανυποµονούµε να γιορτάσουµε µε όλους εσάς στην Ελλάδα, όταν θα είναι ασφαλές».

Η δεύτερη ηµεροµηνία του γάµου ορίστηκε για τις αρχές του καλοκαιριού του 2023, µε το ζευγάρι να ελπίζει να παντρευτεί στο Πόρτο Χέλι. Ωστόσο, λίγες εβδοµάδες µετά την ανακοίνωση του Μυστηρίου , η οικογένεια µοιράστηκε την είδηση ότι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος πέθανε. Τον περασµένο Φεβρουάριο το ζευγάρι εθεάθη να παρευρίσκεται στην επιµνηµόσυνη τελετή στο Γουίνδσορ, µαζί µε µια σειρά από άλλα µέλη της βασιλικής οικογένειας, συµπεριλαµβανοµένης της βασίλισσας Λετίσια της Ισπανίας.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ