Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Κώστα Πηλαδάκη και τις φήμες επανασύνδεσης, σε βραδινή της έξοδο.

Δείτε ακόμη - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Συμμετέχει σε δημοφιλή σειρά του Mega

Το μοντέλο - ηθοποιός και πρώην παίκτρια του «Survivor» δεν διευκρίνισε εάν το ζευγάρι έχει πράγματι δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, όμως δήλωσε αισιόδοξη και τόνισε ότι όλα είναι καλά.


Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Δεν έχω πει ποτέ ότι δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες

Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι όλα καλά μπορώ να πω. Δεν έχω πει ποτέ ότι δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες, αλλά αυτό τώρα είναι σχετικό. Δεν ξέρω αν δίνω, αν μου δίνεται ή αν δίνεται σε μία κατάσταση. Αλλά γενικά σαν άνθρωπος, ναι δίνω. Είμαι αισιόδοξη σε όλα, είμαι τοξότης», δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:


Χώρισαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης

Στις αρχές του καλοκαιριού έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη.

Το ζευγάρι αν και ήταν προγραμματισμένο να παντρευτεί το καλοκαίρι του 2023 στη Μύκονο, ο γάμος τελικά δεν πραγματοποιήθηκε και πήρε πολλαπλές αναβολές, λόγω «επαγγελματικών υποχρεώσεων», όπως είχε επισημάνει η ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafsika (@nafsika_pan)



Ο γάμος αναβλήθηκε

«Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όλο το καλοκαίρι είχα θέατρο, δεν μπορούσα ταυτόχρονα να το ετοιμάσω. Δεν ήθελα να κάνω έναν γάμο υπό πίεση. Θέλω να το χαρώ, οπότε το ανέβαλα προς το παρόν. Πάει προς άνοιξη/καλοκαίρι του 2024. Πριν μερικές μέρες με χώρισαν, δεν ασχολούμαι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου τον Οκτώβριο του 2023..

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: