Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τη βάφτιση του δεύτερου γιου της που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έθιγαν το βάρος του μωρού της.

Δείτε ακόμη - Κατερίνα Στικούδη: Οι νέες φωτογραφίες με τα παιδιά της από την βάφτιση του μικρού γιου της, Νικόλα (Φώτο)

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day», το βράδυ της Κυριακής 15/09/2024 στο πλαίσιο βραδινής εκδήλωσης.

Κατερίνα Στικούδη: Ήταν πολύ όμορφα στη βάφτιση

«Ήταν πολύ όμορφα στη βάφτιση, περάσαμε πάρα πολύ ωραία, έγινε σε στενό κύκλο, πολύ κοντινοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολύ υπομονετικός ο Νικόλας, δεν έβγαλε κιχ το γλυκάκι μου», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη, για τη βάφτιση του γιου της.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:



Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα βρέφη

«Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα βρέφη, δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν βασικά, να σου πω την αλήθεια. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει να είναι. Όποιος θέλει να φάει, ας φάει ελεύθερα, κι όποιος δεν θέλει, δεν θα φάει», δήλωσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια για τα σχόλια που δέχτηκε.



«Αυτό που πρέπει να ζυγίζουμε όποιον περνάει από μπροστά μας και να είναι ακριβώς όπως θέλουμε εμείς το θεωρώ πολύ αχρείαστο. Δεν με πίκρανε. Μου φάνηκε αστείο, τραγικό που σχολίασαν τα κιλά του μωρού μου. Δεν θα πω ότι πικράθηκα, αλλά θεωρώ ότι δεν μπορούμε να πούμε σε ένα βρέφος ότι είναι χοντρό, να το χαρακτηρίσουμε έτσι», πρόσθεσε κλείνοντας η Κατερίνα Στικούδη.