Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε event όπου παρευρέθη το βράδυ της Κυριακής, με τον ίδιο να ενημερώνεται on camera για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη, και να καταγράφεται εμφανώς σοκαρισμένος.

Δείτε ακόμη - Ντίνος Καρύδης: Μου πληρώνει το νοίκι η Σμαράγδα

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε αρχικά για την πρώτη ημέρα του γιου του στο σχολείο, όπου ο ίδιος έδωσε το «παρών» μαζί με την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πρώτη μέρα στο σχολείο, επίσημα στο νηπιαγωγείο

«Πήγαμε μαζί με τη Λένα Δροσάκη τον γιο μας την πρώτη μέρα στο σχολείο, αλίμονο. Πρώτη μέρα στο σχολείο, επίσημα στο νηπιαγωγείο. Μεγαλώνουν τα παιδιά και δεν το πιστεύεις ώρες ώρες», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day».



«Αλήθεια; Δεν... Με πιάνετε... Καλύτερα δεν, ε...»

Οι δημοσιογράφοι τού ζήτησαν στη συνέχεια να κάνει κάποιο σχόλιο για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη, με τον ίδιο να ενημερώνεται on camera για το δυσάρεστο γεγονός.

«Αλήθεια; Δεν... Με πιάνετε... Καλύτερα δεν, ε...», ψέλλισε σε κατάσταση σοκ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους δημοσιογράφους.

Ντίνος Καρύδης: Την Τρίτη η κηδεία του ηθοποιού

Ο Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, 15/09/2024, σε ηλικία 85 ετών, με τη δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.



Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού ήταν πριν αρκετούς μήνες, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2023, όταν ο Ντίνος Καρύδης είχε βρεθεί με τη σύζυγό του στο θέατρο Ήβη, στην πρεμιέρα της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη», όπου πρωταγωνιστούσε η κόρη τους, Σμαράγδα Καρύδη.

1-ntinos-karydhs-oikogeneia

Η κηδεία του ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17/09/2024, στο κοιμητήριο Ζωγράφου.