Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Ευαγγελία Συριοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του Happy Day και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα συναισθήματά της αλλά και τον λόγο που άργησε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της.

«Άργησα να το ανακοινώσω γιατί δεν το σκεφτόμουν. Δεν είχα την ανάγκη να το κάνω. Το πέρναγα πολύ καλά με την οικογένειά μου. Το ανακοίνωσα στον 7ο μήνα. Όταν ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να το επικοινωνήσω, το έκανα. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 2010. Κάναμε άλλα πράγματα και όταν ήρθε η στιγμή να κάνουμε οικογένεια, το κάναμε. Ήρθαν όλα στην ώρα τους» δήλωσε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.


«Ο γιος μας έχει καταλάβει ότι έρχεται ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια. Στην πράξη θα το δούμε όμως. Παίρνω συμβουλές και από άλλες μανούλες. Το έχω λίγο στο μυαλό μου. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη χρονιά θα κάτσω για να ισορροπήσω λίγο και όλη αυτή την κατάσταση» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

«Η αλήθεια είναι ότι η δεύτερη αυτή εγκυμοσύνη δεν ήρθε και πάρα πολύ ξαφνικά. Θέλαμε πολύ και ένα δεύτερο παιδάκι. Όταν όμως έρχεται λες, “ώπα”. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, έλεγα ότι θα περιμένω να το πω από κοντά στον σύζυγό μου, να του κάνω έκπληξη, αλλά δεν άντεξα, τον πήρα τηλέφωνο και του το έδειξα στην κάμερα» είπε ακόμα, η  Ευαγγελία Συριοπούλου.

«Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο είναι εκεί 100%. Τον θαυμάζω για όλα όσα έχει καταφέρει. Εγώ είμαι η φοβιτσιάρα και η υπερπροστατευτική της οικογένειας… Το δουλεύω όμως. Ο μπαμπάς μας είναι πιο άνετος… Είχα και έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη. Λίγο το πρώτο τρίμηνο ήταν δύσκολο. Όχι κάτι υπερβολικό, αλλά το ξεπεράσαμε γρήγορα…

Τώρα που ξέρω πως είναι, έχω το νου μου, δεν είμαι τόσο της τελευταίας στιγμής όσο στο πρώτο παιδί. Το φύλο του μωρού δε το έχουμε πει ακόμα, θα το κρατήσουμε μέχρι να έρθει…» κατέληξε η Ευαγγελία Συριοπούλου.