Γονείς θα γίνουν σε λίγους μήνες ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού, που ετοιμάζονται για τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα. 

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, ενώ, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της «Buongiorno», ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού περιμένουν κοριτσάκι.

Το όνομα που το ζευγάρι θα δώσει στην κόρη του είναι Πόπη, από τη μητέρα του Γιώργου Πατούλη.

*Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Πατούλης σχεδιάζει τον γάμο του με τη Νάνσυ Κοίλου: ''Μαθαίνω ότι η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη'', λέει ο Γιώργος Λιάγκας



Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d48d3xf5n9y1)


Χαμηλούς τόνους κρατάει το ζευγάρι - Πώς γνωρίστηκαν

Η κατά 30 χρόνια μικρότερη ηλικιακά σύντροφος του άλλοτε Περιφερειάρχη Αττικής, Νάνσυ Κοιλού, είχε εργαστεί ως φωτομοντέλο, ασχολήθηκε με τα κοινά αλλά και τις επιχειρήσεις. Έπιασε δουλειά την περασμένη δεκαετία στο πλευρό του κυρίου Πατούλη στη γραμματεία της Περιφέρειας, όσο εκείνος ήταν περιφερειάρχης και αργότερα έγιναν ζευγάρι.

Τόσο ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής όσο και η Νάνσυ Κοιλού αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Το ζευγάρι φρόντισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει χαμηλούς τόνους και τη σχέση του.


Μαρίνα Σταυράκη: Ήταν ανατρεπτικό - Έχω ευχηθεί καλά γεννητούρια και καλή δύναμη

Για την εγκυμοσύνη της νέας συντρόφου του πρώην συζύγου της ρωτήθηκε και η Μαρίνα Σταυράκη

«Είναι μία αναπάντεχη, ανατρεπτική διαδικασία. Εγώ έχω ευχηθεί καλά γεννητούρια και καλή δύναμη. Ήταν επιλογή του, αν και ήταν λίγο αιφνίδιο για όλους, κυρίως για τον Αλέξανδρο, γιατί εγώ έχω χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και έχω προχωρήσει τη ζωή μου», δήλωσε η Μαρίνα Σταυράκη.

«Σίγουρα η ζωή προχωράει, ο Αλέξανδρος πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του σε επίπεδο σπουδών αλλά και την διασφάλιση στη ζωή του. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, τον στήριξα, γιατί ήταν κάτι ανατρεπτικό. Οποιαδήποτε αλλαγή ενός νέου παιδιού μέσα στην οικογένεια θέλει πάντα προετοιμασία. Το λένε όλοι οι ψυχολόγοι. Πόσο μάλλον όταν είναι από άλλη οικογένεια», επεσήμανε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d48e5y2q96ih)