Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο σύντροφός της, Μάθιου Κουμάρ, θα παντρευτούν. Ο γάμος τους είχε αναβληθεί δύο φορές, αρχικά λόγω της πανδημίας και στη συνέχεια εξαιτίας της απώλειας του πατέρα της Θεοδώρας, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Τελικά, στις 28 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «Hola», η Θεοδώρα αναμένεται να φορέσει νυφικό από τη Σίλια Κριθαριώτη, εμπνευσμένο από το νυφικό της μητέρας της, Άννας Μαρίας, από τον γάμο της πριν από 60 χρόνια. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα φορέσει το νυφικό που είχε σχεδιαστεί για τον προγραμματισμένο γάμο της το 2020 ή θα επιλέξει ένα νέο.

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Ο άντρας που θα παντρευτεί και ο γάμος στην Ελλάδα

Ο Μάθιου Κουμάρ είναι δικηγόρος με έδρα το Λος Άντζελες, όπου μεγάλωσε και ζει, ενώ η Θεοδώρα, που εργάζεται ως ηθοποιός, μετακόμισε εκεί από το Λονδίνο. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2018 και η Θεοδώρα μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τη χαρά της για τον επικείμενο γάμο τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram: