Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο Διονύσης Πρώιος που είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef και χθες το μεσημέρι σκοτώθηκε με τη μηχανή του.

Δείτε ακόμη - Συγκλονίζει ο Διονύσης Πρώιος: "Την ημέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, είπε σε όλους να με προσέχουν. Σαν να ήξερε" (Βίντεο)

Ο Λάκης Γαβαλάς διατηρούσε άψογες φιλικές σχέσεις με τον πρώην παίκτη του MasterChef και είχε μιλήσει το 2020 στο «Dot» για το βάσανο του Διονύση Πρώιου, που ήταν η απώλεια του γιου του με τη μηχανή.

Ο Διονύσης Πρώιος σκοτώθηκε με την ίδια μηχανή που είχε φύγει ο γιος του.

Λάκης Γαβαλάς: Το παιδί αυτό μεγάλωνε με τον πατέρα του

«Μετά από 19 χρόνια που το παιδί αυτό μεγάλωνε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, ο Διονύσης έφυγε για ένα ταξίδι στην Αργεντινή. Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε "γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου".

Δείτε επίσης - Σκοτώθηκε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος


Έρχεται από την Αργεντινή να θάψει το παιδί του

Το παιδί του σκοτώθηκε απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά. Στη στροφή εκεί φεύγει το μηχανάκι και πέφτει στη χαράδρα και σκοτώνεται εκεί. Καταλαβαίνεις για μένα τι ήταν αυτό το πράγμα. Έρχεται από την Αργεντινή ένα ράκος να θάψει το παιδί του», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς για τον Διονύση Πρώιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: