Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:45 στο MEGA το «Χαμογέλα και πάλι», η σταθερή αξία στο infotainment, επέστρεψε για τέταρτη σεζόν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης, θα συνεχίσει να χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Και φέτος, δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου βλέπουμε πιο δεμένη ομάδα, με εξαιρετική χημεία που ενισχύεται χρόνο με τον χρόνο: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Γρηγόρης Μελάς, πάντα με φρέσκο και πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, θα σχολιάζει το τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Οι συντελεστές της εκπομπής μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno».


Σίσσυ Χρηστίδου: Επιτρέπω στον εαυτό μου να ερωτευτώ

«Το MEGA είναι πια σπίτι, είναι οικειότητα, είμαι μεγάλη αγκαλιά», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.


Νίκος Συρίγος:«Ρώτησα τη Σίσσυ λίγο πριν ξεκινήσουμε αν είναι λογικό που έχω τρακ», είπε.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Η Σίσσυ είναι η καλύτερη θεία που μπορείς να έχεις. Θεία με την καλή έννοια. Είναι οικογένεια η Σίσσυ», δήλωσε.

Παύλος Σταματόπουλος: «Δεν χωρίζουμε με τη Σίσσυ. Άμα βάλω και ALPHA, OPEN, MEGA, καμιά εικοσαριά χρόνια δουλεύουμε μαζί», είπε.

Ο Νίκος Συρίγος όμως μίλησε και για τον Αλέξη Κούγια. «Δεν ξέρω αν ανήκω στον ίδιο κόσμο που ανήκει ο κύριος Κούγιας και δεν θα ήθελα και να ανήκω. Θα ακούσω τη συμβουλή του να πάω σε ψυχολόγο και εκείνος να πορεύεται με τις αξίες που υπηρετεί».


Η Σίσσυ Χρηστίδου για τον έρωτα

«Βεβαίως και επιτρέπω στον εαυτό μου να ερωτευτώ. Ο γιος μου με ρώτησε αν γίνεται να παντρευτώ τον Ρονάλντο. Δεν επιβεβαιώνω ούτε αποκλείω ότι είμαι ερωτευμένη. Απλά είναι μία κουβέντα που δεν κάνω δημοσίως», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: