«Άναψαν τα αίματα» κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Απόστολο Γκλέτσο να... βγαίνει από τα ρούχα του.

Η κουβέντα της παρουσιάστριας με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πήρε μια απροσδόκητη εξέλιξη, όταν εκείνη αναφέρθηκε στην προβολή της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη, σε συνδυασμό με δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα για το ζήτημα ο Απόστολος Γκλέτσος.

Τότε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έξαλλος αποκάλεσε την παρουσιάστρια «ομοφοβική», λέγοντας πως αυτά τα λέει με σκοπό να κάνει τηλεθέαση, με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να της κάνει τέτοια επίθεση και πως τον είχε για τζέντλεμαν.

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Γκλέτσος αποφάσισε να διακόψει τη ζωντανή σύνδεση με αποτέλεσμα να κλείσει το μικρόφωνο και την κάμερά του.

Ακολουθεί ο διάλογός τους:

Γκλέτσος: Δεν θα μου βάλετε τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση; Όσο το κουβεντιάζουμε, κάνουμε κακό. Είσαι ομοφοβική και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με το θέμα αυτό.

Καινούργιου: Απόστολε, μαζί μου μιλάς; Με προσβάλλει αυτό που μου λες.

Γκλέτσος: Γιατί ομοφοβικούλα μου το βάζεις αυτό; Έχω ξεκαθαρίσει με τη ζωή μου για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, δεν θα πουλάς πνεύμα σε μένα.

Καινούργιου: Με προσβάλλεις. Με ξέρεις πολλά χρόνια.

Γκλέτσος: Σε ξέρω πολλά χρόνια; Δεν σε ξέρω, ούτε θέλω να σε μάθω.

Καινούργιου: Σε είχα για τζέντλεμαν και τώρα μου κάνεις αυτή την επίθεση. Δεν επιτρέπω σε κάνεναν να με πει ομοφοβική.

Γκλέτσος: Από το τίποτα θέλεις να κάνεις τηλεθέαση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 9:20:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4dihifq8a4p)