Ο Γιώργος Γεροντιδάκης τοποθετήθηκε δημόσια για το ερώτημα που έχει απασχολήσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή αν είναι ζευγάρι με τη Δανάη Παππά.

Δείτε ακόμη - Σε σχέση με την Δανάη Παππά ο Γιώργος Γεροντιδάκης μετά τον χωρισμό του; Τι έλεγε ο ίδιος έναν χρόνο πριν για εκείνη (Βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός είναι και πάλι ελεύθερος μετά τον χωρισμό του από Άσπα Κωνσταντοπούλου, ενώ η Δανάη Παππά χώρισε αρκετά πρόσφατα από τον Λάμπρο Λάζαρη.

Δείτε επίσης - H Δανάη Παππά στο parapolitika.gr: “Έχω μάθει πάντα να είμαι ο εαυτός μου - Οπότε από την στιγμή που δεν λέω ψέματα, ή κάτι για μένα που είναι περίεργο, ή ανήθικο, δεν με απασχολεί τίποτα”

Ύστερα από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα η κάμερα της εκπομπής «Super Katerina» τον συνάντησε και τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή.

Tα τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την πρώην συμπρωταγωνίστριά του στον «Σασμό», Δανάη Παππά.
Tα τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την πρώην συμπρωταγωνίστριά του στον «Σασμό», Δανάη Παππά.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Να είστε καλά και συγγνώμη που περιμένατε

«Έχει βάλει γκολ στην καρδιά σας η Δανάη Παππά; Έτσι γράφεται» ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον Γιώργο Γεροντιδάκη να αποφεύγει να απαντήσει για τις φήμες γύρω από την προσωπική του ζωή.

«Να είστε καλά», αντέδρασε ο ηθοποιός.

«Θα μας κάνετε μια δήλωση γι’ αυτό; Πώς έχει βγει όλη αυτή η παραφιλολογία;» συνέχισε ο δημοσιογράφος του Alpha, με τον Γιώργο Γεροντιδάκη να κρατά τη σιωπή του: «Να είστε καλά και συγγνώμη που περιμένατε».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: