Τη σιωπή της «έσπασε» η πεθερά του τέως περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ο οποίος περιμένει παιδί με τη νέα του σύντροφο Νάνσυ Κοίλου.

*Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Σταυράκη για Πόπη Μαλλιωτάκη: "Ίσως το παρατράβηξε με τα φίλτρα"

Η Εύα Κοσμίδου, η νέα πεθερά του Γιώργου Πατούλη και μητέρα της Νάνσυς Κοιλού, μίλησε στο «Buongiorno» του MEGA για πρώτη φορά σχετικά με τη δημοσιότητα που έχει λάβει η σχέση της κόρης της με τον Γιώργο Πατούλη.

Εμφανώς ενοχλημένη από το κυνήγι των δημοσιογράφων, τόνισε πως έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να βγει από το σπίτι, ενώ πράγματα που έχουν ακουστεί, την έχουν στεναχωρήσει.


Εύα Κοσμίδου: Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που δέχτηκα να μιλήσω σε δημοσιογράφο

«Θέλω την ησυχία μου, δεν με ενδιαφέρει καμία δημοσιότητα, τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι μία πίεση από τους δημοσιογράφους, κι αυτό που επιθυμώ είναι να με αφήσουν ήσυχη. Έχω φτάσει στο σημείο να μην μπορώ να βγω από το σπίτι μου, για να πάω στη δουλειά μου. Έχουν ακουστεί διάφορες ανακρίβειες για εμένα και την οικογένειά μου και με έχουν στεναχωρήσει. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που δέχτηκα να μιλήσω σε δημοσιογράφο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύα Κοσμίδου.

Υπενθυμίζεται ότι η Νάνσυ Κοιλού έπιασε δουλειά την περασμένη δεκαετία στο πλευρό του κ. Πατούλη στη γραμματεία της περιφέρειας, όσο εκείνος ήταν περιφερειάρχης.

Η νεαρή γυναίκα τον είχε συνοδέψει σε ορισμένες επισκέψεις που έκανε ως περιφερειάρχης.

Το ζευγάρι φρόντισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει χαμηλούς τόνους και τη σχέση του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους άρχισαν να συζούν στη Γλυφάδα και πλέον περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4f5tr06aakh)