Εκτός της αποψινής συναυλίας στο Ηρώδειο ο Χρήστος Μάστορας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Μαρινέλλα έθεσε εκτός τον τραγουδιστή, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στη δεύτερη πρόβα τους, επικαλούμενος θέμα με την υγεία του.

Δείτε ακόμη - Μαρινέλλα: Έβγαλε τον Χρήστο Μάστορα από την αφίσα μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία (Φώτο)

Το πρωί της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2024 η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της την τηλεφωνική επικοινωνία της με τον Χρήστο Μάστορα.

Δείτε ακόμη - Ο Χρήστος Μάστορας απαντά πρώτη φορά στο Instagram για την "απομάκρυνση" του από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο Χρήστος Μάστορας ακουγόταν πολύ ταλαιπωρημένος

«Εγώ χθες κατάφερα να μιλήσω με τον Χρήστο Μάστορα και πραγματικά ο τρόπος που τον άκουσα με ανησύχησε. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ χάλια, που με το ζόρι έβγαινε η φωνή του. Ήταν σε δύσκολη κατάσταση, πρέπει να ήταν ξαπλωμένος και να προσπαθούσε να μαζέψει τις δυνάμεις του. Ακουγόταν ένας πολύ ταλαιπωρημένος άνθρωπος», περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

1-xristos-mastoras-marinela

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να απαντήσω

«Του λέω, "έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί, τι γράφεται και τι λέγεται;" Μου λέει, "δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω αυτή τη βραδιά, ούτε να μπω στη διαδικασία να απαντήσω, θέλω να γίνω καλά".


Δεν έβγαινε η φωνή του

Εγώ άκουσα έναν άνθρωπο σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν έβγαινε η φωνή του. Αν έχεις οξεία γαστρεντερίτιδα που σε έχει αφυδατώσει, είσαι στο κρεβάτι του πόνου», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται συχνά

«Το πιο στενάχωρο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται συχνά. Η κυρία Μαρινέλλα είναι από τις λίγες καλλιτέχνιδες που θα μείνουν στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Το να σε έχει διαλέξει σε κάτι τέτοιο δεν γίνεται κάθε μέρα», κατέληξε σχολιάζοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: