Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μοιράστηκε την άποψή του για την απομάκρυνση του Χρήστου Μάστορα από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο.

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής τέθηκε εκτός μόλις λίγες ημέρες πριν από τη συναυλία (στις 25 Σεπτεμβρίου), καθώς δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα, κάτι που δυσαρέστησε τη σπουδαία ερμηνεύτρια. Αιτία της απουσίας του ήταν, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας.

Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια της Μαρινέλλας και ενώ δεν αμφισβήτησε το θέμα υγείας του Χρήστου Μάστορα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην ήταν άψογη η συμπεριφορά από τη δική του πλευρά.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Κοίτα από τη μία ακούγεται αποχώρηση, από την άλλη ακούγεται αποπομπή, δεν ξέρω τι είναι τελικά από τα δύο, εγώ ρεπορτάζ δεν έχω. Απλά με τη γνώση που έχω αυτές τις 3,5 δεκαετίες στον χώρο, γνωρίζω τη Μαρινέλλα και πιστεύω ότι θα υπήρξε ο υπέρτατος επαγγελματισμός και η υπέρτατη συνέπεια, γιατί έτσι είναι η Μαρινέλλα και από την άλλη χωρίς πάλι να γνωρίζω, το λέω γιατί ο άνθρωπος έχει βγάλει μια ανακοίνωση που μιλάει για πρόβλημα υγείας, ξέρω ότι οι νεότεροι καλλιτέχνες είναι λίγο πιο στον σορολόπ που λέμε χιομουριστικά. Δηλαδή, "δεν βαριέσαι ας πάω κι ένα τεταρτάκι, μισή ωρίτσα μετά στην πρόβα, δεν βαριέσαι ας μην ξέρω και τα λόγια, θα πω μερικά τραγούδια θα τα μάθω μετά", δεν είναι έτσι. Αν αυτό έγινε, το οποίο πιστεύω θα ενόχλησε τη Μαρινέλλα, η οποία είναι τέρας περφεξιονισμού και τελειομανίας, ορθώς είπε πάρε Αντώνη εσύ τα τραγούδια να τα πεις».

Σε ερώτηση για το αν αδίκησε ο Χρήστος Μάστορας τον εαυτό του, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε: «Εγώ είμαι της άποψης ότι όταν σου τυχαίνει τέτοιο υπέρτατο δώρο, να είσαι με την κορυφαία στον κορυφαίο χώρο που λέγεται Ηρώδειο, όταν σου έχει προκύψει να κάνεις ντουέτο με την άλλη κορυφαία, τη λατρεμένη μου Χαρούλα Αλεξίου, όταν σου έχει δοθεί επίσης η μεγάλη τύχη να κάνεις ντουέτο με τον τεράστιο Γιώργο Νταλάρα και να συμμετάσχεις σε συναυλίες του, και άρρωστος να είσαι κατασκηνώνεις με ένα αντισκηνάκι στο Ηρώδειο για να μην χάνεις καμία πρόβα. Φυσικά και αδίκησε τον εαυτό του».