Η διάσημη τραγουδίστρια Μαρινέλλα λιποθύμησε επάνω στη σκηνή του Ηρωδείου.

Η Μαρινέλλα τραγουδούσε «τα λόγια είναι περιττά», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όταν ξαφνικά η διάσημη τραγουδίστρια άρχισε να τρέμει και κατέρρευσε επί σκηνής, ενώπιον των θεατών που είχαν κατακλύσει το θέατρο για να ακούσουν τις μεγάλες επιτυχίες της 86χρονης ερμηνεύτριας.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο

Μαρινέλλα: Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία της

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Υγεία" και οι πρώτες εξετάσεις "έδειχναν" εγκεφαλικό επεισόδιο. Ωστόσο, στη συνέχεια, ύστερα από εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για εγκεφαλική αιμοραγία.

Η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής

Ανακοίνωση μετά την ξαφνική κατάρρευση της Μαρινέλλας εξέδωσε η εταιρεία παραγωγής που διθοργάνωσε την συναυλία στο Ηρώδειο.

Όπως αναφέρει η «Galaxias live Productions» μετά τις στιγμές αγωνίας στο Ηρώδειο:

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις.

Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ.»

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο την ώρα που καταρρέει:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4fls9avvvc1)




@parapolitika Λιποθύμησε κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στο Ηρώδειο η Μαρινέλλα #tiktokgreece #parapolitikagr #greece #marinela #irodeio ♬ πρωτότυπος ήχος - Parapolitika.gr

Οι παρευρισκόμενοι πάγωσαν στις θέσεις τους όταν είδαν την κατάρρευσή της και κατόπιν αυτού στον χώρο του θεάτρου επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.

Άνθρωποι των διοργανωτών έσπευσαν να βοηθήσουν την εμβληματική ερμηνεύτρια και κλήθηκε γιατρός για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Λίγα λεπτά αργότερα, στους παρευρισκόμενους δόθηκαν οδηγίες να αποχωρήσουν από το Ηρώδειο.

Το ξαφνικό αυτό συμβάν έλαβε χώρα στο Ηρώδειο, κατά τη μιας μεγάλης συναυλίας-αφιέρωμα στην ίδια· στη μία και μοναδική Μαρινέλλα. Η εν λόγω παράσταση αποτελούσε μια κορύφωση της σπουδαίας μουσικής διαδρομής της.