Με εγκεφαλική αιμορραγία, σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» η Μαρινέλλα η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο Ηρώδειο.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου. Από την ώρα που κατέρρευσε μέχρι το νοσοκομείο, η τραγουδίστρια διατηρούσε επαφή με το περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή. Πληροφορίες από ιατρικές πηγές κάνουν λόγο για κρίσιμο πρώτο 24ωρο σε αυτές τις περιπτώσεις.


Μαρινέλλα: Τα βίντεο με τη στιγμή που λιποθυμά στη σκηνή του Ηρωδείου  

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε επί σκηνής στο Ηρώδειο γύρω στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης (25/09/2024) και ενώ τραγουδούσε το τρίτο τραγούδι της συναυλίας, το «εγώ και εσύ», το οποίο είχε πρωτοερμηνεύσει μαζί με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Ξαφνικά η φωνή της Μαρινέλλας άρχισε να αλλάζει, να γίνεται πιο βαριά ενώ σταδιακά έχανε την ισορροπία της μέχρι που κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, παγώνοντας τους χιλιάδες θεατές που βρίσκονται στο θέατρο.

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο την ώρα που καταρρέει:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4fls9avvvc1)




@parapolitika Λιποθύμησε κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στο Ηρώδειο η Μαρινέλλα #tiktokgreece #parapolitikagr #greece #marinela #irodeio ♬ πρωτότυπος ήχος - Parapolitika.gr


Ο κόσμος μετά το αρχικό σοκ άρχισε να καταχειροκροτεί την μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία αποχώρησε υποβασταζόμενη από τους μουσικούς που βρίσκονταν γύρω της και τους διασώστες που έσπευσαν πάνω στη σκηνή για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως αναβάλλεται η συναυλία με τον κόσμο να συνεχίζει να καταχειροκροτεί τη μεγάλη ερμηνεύτρια και να εύχεται καλή ανάρρωση.