Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα το ιδιωτικό νοσοκομείο "Υγεία", όπου νοσηλεύεται -αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα νωρίτερα- η Μαρινέλλα, μετά την λιποθυμία της κατά την διάρκεια παράστασής της στο Ηρώδειο.

Το Ιατρικό Ανακοινωθέν

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Το χρονικό

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία, σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης. Η σπουδαία ερμηνεύτρια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο Ηρώδειο. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου. Από την ώρα που κατέρρευσε μέχρι το νοσοκομείο, η τραγουδίστρια διατηρούσε επαφή με το περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή και η νύχτα είναι κρίσιμη.