Με μια ιδιαίτερη φωτογραφία αποφάσισε να τιμήσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς την ημέρα των γενεθλίων της και το γεγονός ότι έγινε 55 ετών..

Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το παρελθόν, στην οποία η Χολιγουντιανή σταρ ποζάρει ολόγυμνη σε ένα μπάνιο, έχοντας θολώσει τα επίμαχα σημεία και φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κοιτώντας τον καθρέφτη.

Την ίδια μέρα έχει γενέθλια και ο σύζυγός της, επίσης διάσημος ηθοποιός, Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος γίνεται 80 και με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2000 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Με αρκετή δόση χιούμορ η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στη λεζάντα της ανάρτησης σχολίασε, ότι η αποκαλυπτική φωτογραφία του νεότερου εαυτού της είναι το δώρο στον σύζυγό της, καθώς μετά από 25 χρόνια μαζί «έχει ξεμείνει από ιδέες για δώρα».

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε: «Με το κοστούμι γενεθλίων μου! Μετά από πάνω από 25 χρόνια που μοιράζομαι την ημέρα των γενεθλίων μου με τον σύζυγό μου, έχω ξεμείνει από ιδέες για δώρα! Αυτή είναι η δεύτερη επιλογή δώρου, ενώ οι μπάλες του γκολφ είναι η πρώτη επιλογή... φυσικά».


Νωρίτερα, η γοητευτική ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και του ευχήθηκε αναφέροντας: «Χρόνια πολλά στον Μάικλ και σε μένα!! Αυτοί ήμασταν εμείς στα γενέθλιά μας πριν από 25 χρόνια! Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Ο φίλος μας Jean Pigozzi μας τράβηξε στη Νέα Υόρκη!».




Φωτογραφία: ΑΡ