Σε γνώριμα μέρη και συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης (26/9) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μετά την περιπέτεια υγείας που είχε.

Ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής διαγνώστηκε με οξεία παγκρεατίτιδα την προηγούμενη εβδομάδα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ωστόσο πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και μπόρεσε να επιστρέψει στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η Ανθή Βούλγαρη καλωσόρισε τον συνεργάτη της λέγοντας: «Αλλιώς ήθελα να σε υποδεχτώ σήμερα αλλά, μας προλαβαίνουν οι εξελίξεις. Καλωσόρισες. Μας έλειψες πολύ… Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε μουδιασμένοι, χθες περιμέναμε τον Ιορδάνη πως και πως να έρθει. Μας έλειψες πάρα πάρα πολύ, ο άνθρωπος είναι τρελός, του είπαν να κάτσει να ξεκουραστεί αλλά ήθελε να έρθει. Είσαι καλά;».

Με τη σειρά του ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Μια χαρά. Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι, όπου κι αν είστε. Εδώ είμαστε…. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου σε αυτό εδώ το βουνό (Ανθή Βούλγαρη)… Πραγματικά ευχαριστώ. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόση δύναμη έχει αυτός ο άνθρωπος. Τον άρρωστο τον περιποιούνται οι γιατροί, όποιος μένει εδώ είναι τεράστιο το βάρος…».