Σε σοκ βρίσκεται το πανελλήνιο μετά την επί σκηνής κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο.

Δείτε ακόμη - Η Μαρινέλλα κατέρρευσε μπροστά στην κόρη της και την εγγονή της που ήταν στις πρώτες θέσεις στο Ηρώδειο (Δείτε εικόνες)

Η «μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου» βρισκόταν πάνω στη σκηνή του κατάμεστου Ηρώδειου και ερμήνευε το τρίτο τραγούδι του προγράμματος που είχε ετοιμάσει για τη μεγάλη αυτή βραδιά, όταν ξαφνικά άρχισε να παραπατά και στο τέλος έπεσε πάνω στη σκηνή. Αμέσως της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σχεδόν μία ώρα μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί διαγνώσθηκε με σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία).

Δείτε επίσης - Μαρινέλλα: Τα τελευταία λόγια της στο Ηρώδειο πριν την κατάρρευσή της - Τι είπε απευθυνόμενη στους θεατές


Όπως ήταν φυσικό, όσοι ήταν παρόντες σοκαρίστηκαν με αυτή την εξέλιξη. Ανάμεσά τους και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος θα συμμετείχε στην εν λόγω συναυλία. Όπως βλέπουμε στα πλάνα που εξασφάλισε το «Happy Day», αμέσως μετά τη μεταφορά της Μαρινέλλας στο νοσοκομείο, ο Αντώνης Ρέμος αποχώρησε σοκαρισμένος από το Ηρώδειο.

«Όλα καλά, παιδιά. Θα δούμε. Θα περιμένουμε το ιατρικό ανακοινωθέν και θα δούμε πώς θα είναι η κατάσταση», είπε στους δημοσιογράφους ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: