Ο Χρήστος Ζαμπούνης μίλησε στο «Buongiorno» του Mega για τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ.

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πρώην βασιλική οικογένεια, καθώς η Θεοδώρα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κουμάρ, το Σάββατο 28/09/2024.

Δείτε ακόμη - Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ, επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Η Θεοδώρα, μαζί με την μητέρα της, Άννα–Μαρία και τον μέλλοντα σύζυγό της Μάθιου Κουμάρ επισκέφθηκαν χθες τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για να λάβουν την ευχή και την ευλογία του πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς δεν θα μπορέσει να παραστεί ο ίδιος.

1-prigipissa-theodora-anna-maria-arxiepiskopos-ieronymos-eyxh

Αρχικά, το ζευγάρι είχε προγραμματίσει τον γάμο του το 2020, αλλά αναγκάστηκε να τον αναβάλει λόγω της πανδημίας Covid-19.

Το μυστήριο που θα γίνει το Σάββατο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος.

Δείτε επίσης - Pre-wedding δείπνο για την πριγκίπισσα Θεοδώρα στο Βυζαντινό Μουσείο: Αντιδράσεις και εξηγήσεις για την εκδήλωση πριν από τον γάμο της κόρης του τέως

1-prigkhpissa-theodora-eyxh-gamos-videoieronymos


«Ο γάμος αυτός είχε αρκετά εμπόδια, είχε αναβληθεί όχι μόνο λόγω covid αλλά λόγω και του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε βαφτίσει την Θεοδώρα. Είναι κάτι παραπάνω από "όχι" η άρνηση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας», ανέφερε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Στον εν λόγω γάμο δεν θα παραστεί η βρετανική βασιλική οικογένεια λόγω υποχρεώσεων.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: