Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Μαρινέλλα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία μετά την επί σκηνής κατάρρευση της στο Ηρώδειο.

Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται πως:«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης Ηλίας Ανδριανάκης».

Η μεγάλη ερμηνεύτρια κατά τη διάρκεια της χθεσινής της συναυλίας στο τρίτο τραγούδι λιποθύμησε πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου και μεταφέρθηκε στο «Υγεία» για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το ιδιωτικό θεραπευτήριο, η Μαρινέλλα, όπως διαπιστώθηκε, υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου παραμένει νοσηλευόμενη: «Η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Οι επώνυμοι από το πρώτο κιόλας λεπτό της είδησης, αλλά και σήμερα έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα.

Μηνύματα στήριξης, δύναμης και προσευχής να πάνε όλα καλά.


«Προσεύχομαι για σένα αγαπημένη μου», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Εύχομαι από καρδιάς να είναι όλα καλά», σημείωσε η Ρούλα Κορομηλά ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης, συγκίνησε με τα λόγια του. «Οι σκέψεις μου μετά το πρώτο σοκ από την εικόνα της κατάρρευσης του Θρύλου Μαρινέλλα τραγουδώντας τους στίχους «Θεέ μου μας έμαθες εσύ .. τόσο πολύ να αγαπάμε ..»


Ας δείξουμε λοιπόν αγάπη και σεβασμό ..».

marinella-_1_
marinella-_2_
marinella-_3_
marinella-_4_


Το δικό της μήνυμα στη Μαρινέλλα έστειλε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Λυπήθηκα πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Είμαστε φίλοι. Τηλεφωνιόμαστε, μιλούσαμε, μου έλεγε τα νέα της, της έλεγα τα νέα μου, την αγαπώ πολύ. Είναι δυνατή και θα το ξεπεράσει». Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, απευθυνόμενη στη Μαρινέλλα, σημείωσε: «Να είσαι γερή, εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου περαστικά. Το συντομότερο να βγεις έξω και να είμαστε μαζί».

Πιο συγκεκριμένα, ο Πασχάλης Τερζής μίλησε στη Super Κατερίνα, αναφέροντας συγκινημένος: «Έμαθα το βράδυ για τη Μαρινέλλα. Είχα φίλους μέσα στο Ηρώδειο, στη συναυλία της. Μου είπαν αυτά που ξέρει όλος ο κόσμος. Ανησυχήσαμε όλοι. Της ευχόμαστε όλοι περαστικά. Προσωπικά πιστεύω ότι η Μαρινέλλα είναι παλικάρι και θα βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη. Να είναι γερή πάντα, να είναι γερή και να είναι κοντά μας».


Ανάμεσά τους και η Μπέττυ Μαγγίρα που είχε πάει μαζί με την αδελφή της, Ματθίλδη να παρακολουθήσουν τη συναυλία. «Παιδιά δεν είναι ώρα τώρα, είμαι σε σοκ» αρκέστηκε να πει στους δημοσιογράφους η Μπέττυ Μαγγίρα και αποχώρησε βιαστικά από το αρχαίο θέατρο του Ηρωδείου.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν η Μπέττυ Μαγγίρα και η Μαρινέλλα συνεργάζονταν σε νυχτερινό κέντρο των Αθηνών ενώ αυτή η συνεργασία αναμενόταν να συνεχιστεί και τη φετινή χρονιά. Η Νατάσσα Μποφίλιου ευχήθηκε «γρήγορη ανάρρωση» στην «αγαπημένη μας» με ένα story.


Μαρινέλλα

Η Μελίνα Ασλανίδου, επίσης, έγραψε σε Instagram story της: «Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σου. Γρήγορα να γίνεις καλά Μαρινέλλα. Σ’ αγαπάμε».




Ο γνωστός τραγουδιστής σήμερα το πρωί (26/9) βρέθηκε στο ίδιο ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η Μαρινέλλα για προσωπικούς του λόγους.


Ο Χρήστος Μενιδιάτης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών. «Περιμένουμε, μακάρι να πάνε όλα καλά. Έχω έρθει για προσωπικό μου θέμα. Δεν έχω μιλήσει με την κόρη της. Τέτοιες στιγμές καλό είναι να μην ενοχλούμε τους ανθρώπους, να είναι δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους που δίνουν τον δικό τους αγώνα.