Με πέπλο με ξεχωριστή συναισθηματική αξία για τις οικογένειες Ελλήνων και Δανών γαλαζοαίματων, με τα βασιλικά στέφανα των γονιών της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και Άννας-Μαρίας, και με νυφικό by Σίλια Κριθαριώτη, η Θεοδώρα είναι πανέτοιμη να γίνει επιτέλους -ύστερα από τρεις αναβολές- αύριο (17.30) στη Μητρόπολη Αθηνών νύφη στο πλευρό του εκλεκτού της, δικηγόρου Μάθιου Κουμάρ.

Και η αποψινή όμως είναι μεγάλη βραδιά. Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο φιλοξενεί το δείπνο καλωσορίσματος των 250 υψηλών καλεσμένων τους (όπως και τη γαμήλια δεξίωση, το συντονίζει η Φαίη Βαλλίδη). Πρόκειται για καθιστό dinner μετά μουσικής, και εδώ να επισημάνουμε ότι η οικογένεια, για να νοικιάσει την αίθουσα, εκτός από 15.000 ευρώ που κατέβαλε, ανέλαβε την ανανέωση των φυτών και τη συντήρηση εξοπλισμού του μουσείου.


*Διαβάστε ακόμα: Γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον Μάθιου Κουμάρ: Όλες οι λεπτομέρειες



Άννα-Μαρία, Θεοδώρα, Κουμάρ, όπως γράψαμε, προκειμένου να λάβουν την ευχή και την ευλογία του, επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που δεν θα τελέσει το μυστήριο (αναλαμβάνει ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου, Δωρόθεος). Για την επίσκεψη επιστράτευσαν ΙΧ με επίσης ιδιαίτερη συναισθηματική αξία: ανήκε στον τέως και φέρει τη γνωστή στους βασιλόφρονες πινακίδα K13GR.

1-prigipissa-theodora-anna-maria-arxiepiskopos-ieronymos-eyxh

Πέρα από τα royal στέφανα, ακούγεται (δίχως να έχει επιβεβαιωθεί) ότι το ζευγάρι επέλεξε βέρες που κοστίζουν μια περιουσία και έχουν φορέσει γαλαζοαίματοι. Η δε Κριθαριώτη και η ομάδα της, εκτός του νυφικού, ανέλαβαν τα φορέματα της Άννας-Μαρίας και των παρανύφων.

Μετά το μυστήριο, θα ακολουθήσει πριβέ δεξίωση -με αυστηρό σεκιούριτι- στο ξενοδοχείο «One & Only Aesthesis» στη Γλυφάδα.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι βρίσκονται από χθες στην Αττική, έχοντας καταλύσει σε διαφορετικά ξενοδοχεία.

Επιπροσθέτως, τα επίσημα γαμήλια πορτρέτα θα δοθούν στη δημοσιότητα από το γραφείο των Greek royals, που a priori έχει ενημερώσει ότι κανένα ΜΜΕ δεν θα εξασφαλίσει αποκλειστικότητα.

Tip: Παρά την αναμενόμενη απουσία του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στη Σκωτία, στη λίστα των προσκεκλημένων, μεταξύ άλλων, είναι η οικογένεια της Άννας-Μαρίας από τη Δανία, Ισπανοί royals - αναμένεται η επίτιμη βασίλισσα/ βασιλομήτωρ Σοφία και η αδελφή της, επίσης αδελφή του τέως, Ειρήνη, εφόσον η υγεία της το επιτρέψει. Επίσης, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της, Εντουάρντο Μαπέλι Μότσι, που παρευρέθησαν και στον γάμο των Φίλιππου - Νίνας Φλορ το 2021, επίσης στη Μητρόπολη. Στις 29/9, τέλος, οι νεόνυμφοι θα δώσουν αποχαιρετιστήριο γιορτινό brunch.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή