Με έναν μοναδικό τρόπο γιόρτασε τα 80ά γενέθλιά του ο Μάικλ Ντάγκλας, καθώς είχε την ευκαιρία να ακούσει να του τραγουδούν το happy birthday η σύζυγός του Κάθριν Ζέτα Τζόοουνς και ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο.

Δείτε ακόμη - Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Έγινε 55 ετών και αφιέρωσε μια γυμνή φωτογραφία της στον Μάικλ Ντάγκλας - Έχουν την ίδια μέρα γενέθλια (φωτό)

«Τι πανέμορφο δώρο. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Σας αγαπάμε όλους», έγραψε στη λεζάντα του σχετικού βίντεο ο Μάικλ Ντάγκλας.



Την Τετάρτη ο Μάικλ Ντάγκλας είχε λάβει άλλο ένα ιδιαίτερο δώρο από την Κάθριν Ζέτα Τζόοουνς με αφορμή τα 55α γενέθλιά της που γιορτάζει την ίδια ημέρα με εκείνον.

Στη φωτογραφία της από τα παλιά, η σταρ πόζαρε ολόγυμνη σε ένα μπάνιο, έχοντας θολώσει τα επίμαχα σημεία, φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κοιτώντας τον καθρέφτη.

Στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός σχολίασε χιουμοριστικά ότι η αποκαλυπτική φωτογραφία του νεότερου εαυτού της είναι το δώρο στον σύζυγό της, καθώς ύστερα από 25 χρόνια μαζί «έχει ξεμείνει από ιδέες για δώρα».

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Με το κοστούμι γενεθλίων μου! Μετά από περισσότερα από 25 χρόνια που μοιράζομαι την ημέρα των γενεθλίων μου με τον σύζυγό μου, έχω ξεμείνει από ιδέες για δώρα! Αυτή είναι η δεύτερη επιλογή δώρου, ενώ οι μπάλες του γκολφ είναι η πρώτη επιλογή... φυσικά».

Δείτε τη φωτογραφία


Νωρίτερα, η Κάθριν Ζέτα Τζόοουνς ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία τους και ευχήθηκε σε ξεχωριστό post στον άνδρα της: «Χρόνια πολλά στον Μάικλ και σ' εμένα! Αυτοί ήμασταν εμείς στα γενέθλιά μας πριν από 25 χρόνια! Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Ο φίλος μας Jean Pigozzi μας τράβηξε στη Νέα Υόρκη!».