Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία» συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η Μαρινέλλα, η οποία δίνει τη δική της μάχη, μετά το σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης (25/9) και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της συναυλίας που γινόταν προς τιμήν της στο Ηρώδειο, ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή και ερμήνευε το γνώστο τραγούδι «Εγώ και εσύ».

Παρά το γεγόνος ότι η κατάσταση της σπουδαίας ερμηνεύτριας είναι κρίσιμη, ωστόσο παραμένει σταθερή. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Παρασκευής (27/9) για την εκπομπή ''Happy Day'', δεν έχει υπάρξει διασωλήνωση της ερμηνεύτριας.

Οι γιατροί περιμένουν να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν συντηρητικά, δηλαδή αν θα περιμένουν να υποχωρήσει από μόνο του το αιμάτωμα ή αν θα ακολουθήσουν πιο δραστικές μεθόδους, όπως αυτή της κρανιοτομής για να το αφαιρέσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου, η κόρη της Μαρινέλλας φέρεται να ζήτησε από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση, καθώς φοβούνται ότι η καρδιά της μπορεί να μην αντέξει.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στον αέρα της εκπομπής, η Ματίνα Παγώνη εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.