Στη ΜΕΘ του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία» παραμένει η Μαρινέλλα, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο Ηρώδειο, με την κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη, να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της.

*Διαβάστε ακόμα: Μαρινέλλα: Παρουσιάζει κινητικά προβλήματα στην αριστερή πλευρά - "Πάντα υπάρχει ο φόβος της επιδείνωσης", λέει ο γιατρός της

Την ώρα που η Μαρινέλλα δίνει μάχη ζωής στην εντατική, οι πληροφορίες που έρχονται στο φως δείχνουν πως η 86χρονη παραμένει αισιόδοξη και δεν έχει χάσει το χιούμορ της.

Η 86χρονη ερμηνεύτρια πιστεύει ότι θα επανέλθει και ζητάει με τον τρόπο της από την κόρη και τους στενούς συγγενείς της να κάνουν κουράγιο, μέχρι να πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι η κόρη της ήταν από τις πρώτες στιγμές στο πλευρό της και την είδε πολλές φορές καθ΄ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

«Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα»

Το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη στο «Πρωινό».

Όπως γνωστοποίησε, η Μαρινέλλα μίλησε στην κόρη της μέσα από την εντατική, λέγοντάς της με χιούμορ: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».

Τα επόμενα 24ωρα πάντως παραμένουν εξίσου κρίσιμα για τη Μαρινέλλα, με τους γιατρούς να ελπίζουν ότι θα υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο και η μεγάλη τραγουδίστρια θα αποφύγει το χειρουργείο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4guqwaw7j1l)