Η Κλέλια Ανδριολάτου υποδύεται ένα νεαρό κορίτσι από τη Μύκονο που εργάζεται στο διάσημο Nammos. Το Mykonos Live TV εξασφάλισε πλάνα από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο διάσημο beach bar της Ψαρρούς.

Δείτε ακόμη - Κλέλια Ανδριολάτου: Σερβιτόρα με μαγιό στη Μύκονο (Βίντεο)

Μεγάλη ελληνοαμερικανική παραγωγή γυρίζεται στο «νησί των ανέμων» με πρωταγωνίστριες την Κλέλια Ανδριολάτου και τη Μαρία Καβογιάννη. Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία μιας οικογένειας από τη Μύκονο και προβάλλει μεταξύ άλλων τα τρελά πάρτι και τους ξέφρενους ρυθμούς της το καλοκαίρι.

Κλέλια Ανδριολάτου: Η σκηνή στην παραλία


Τα γυρίσματα τα οποία θα διαρκέσουν έναν μήνα θα πραγματοποιηθούν σε διάσημα beach bar όπως στο Nammos, στο SantAnna και αλλού. Ήδη στο νησί γίνονται οντισιόν για την επιλογή βοηθητικών ηθοποιών, ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν πολλά όμορφα μοντέλα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τους ξένους πρωταγωνιστές ξεχωρίζει η παρουσία της Julia Fox. Η Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην ταινία του Netflix «Uncut Gems». Για ένα φεγγάρι ήταν ζευγάρι με τον ράπερ Kayne West, ενώ πριν ασχοληθεί με την υποκριτική υπήρξε σχεδιάστρια μόδας και κουνελάκι του Playboy.

Σε μια σκηνή η όμορφη πρωταγωνίστρια σερβίρει ένα μπουκάλι σαμπάνια σε έναν πελάτη φορώντας μαύρο μπικίνι, με το αψεγάδιαστο κορμί της να κλέβει την παράσταση. Η μούσα του Παπακαλιάτη μαγεύει όχι μόνο με το ταλέντο της, αλλά και με τη φυσική ομορφιά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: