Τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «Πρωινό» για τις ψυχαγωγικές εκπομπές και το τηλεοπτικό πρόγραμμα σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο που είπε ο Γρηγόρης ότι λείπει η χαρά από την τηλεόραση. Εγώ διαφωνώ με τον Γρηγόρη και θα πω κάτι…

Η τηλεόραση είναι χωνευτήρι, τα χωράει όλα. Προφανώς χρειάζεται η χαρά και γι’ αυτό βλέπετε ότι η "Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα" έκανε 35%. Είναι το πρώτο κωμικό σίριαλ που είδαμε φέτος και ο κόσμος το είδε, διασκέδασε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κι εγώ έχω βαρεθεί όλα τα σίριαλ, εποχής. Η χαρά είναι χαρά. Η εκπομπή του Γρηγόρη είναι χαρά. Όμως, δεν μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ η τηλεόραση να είναι ένα χάχανο. Θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες εκπομπές οι οποίες θα αναδεικνύουν κάποια θέματα, να καυτηριάζουν κάποια θέματα, να κάνουν ρεπορτάζ, να λένε την αλήθεια. Δεν σημαίνει ότι η τηλεόραση είναι ή το ένα ή το άλλο», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ κατέληξε: «Άρα, αυτό που λέει ο Γρηγόρης είναι ότι λείπει η χαρά από τα πρωινά. Ο καθένας προσαρμόζεται βάσει αυτού που θέλει και μπορεί να υπηρετήσει. Εγώ τώρα στα 55 να πάω να σκάω μπαλόνια και να κάνω φάρσες, δεν μπορώ να το κάνω».





Νωρίτερα ο Γρηγόρης είχε πει:

«Μου έχουν στείλει 15 εκατ. φορές αυτό το βιντεάκι με τα τηλέφωνα που παίρναμε με τον Νίκο Μουτσινά. Ε, πώς δεν μου έχει λείψει; Δεν επικοινωνούμε με τον Νίκο, αλλά έρχονται κάποιες στιγμές που ανταλλάσσουμε κάποια μηνύματα, κάτι κουλά. Γιατί να μην τον καλέσω στην εκπομπή; Μου λείπει η χαρά από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν αντέχω άλλο. Ζητάω συγγνώμη, έχω σοβαρό πρόβλημα, αυτή η Ελλάδα ήταν μια πολύ χαρούμενη χώρα.

Γι’ αυτό και η εκπομπή The Roadshow προσπαθεί να δώσει μόνο χαρά. Μπήκαμε ξανά στα σπίτια όλης της Ελλάδας, χτυπήσαμε πόρτες, βγήκαν κυρίες, κύριοι, γιαγιάδες, παππούδες, παιδιά, αγκαλιαστήκαμε, γελάσαμε, μια ωραία Ελλάδα…», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.