Η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου, πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ παντρεύτηκαν χθες  στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, σε μια λαμπερή τελετή που φιλοξένησε μέλη βασιλικών οικογενειών, στενούς συγγενείς και φίλους από τον κοινωνικό και επιχειρηματικό τους κύκλο.

Η τελετή ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00 και πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου, Δωρόθεο.

Στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στην παραλία της Γλυφάδας. Εντυπωσιακή ήταν και η τετραώροφη τούρτα που έκοψε το ζευγάρι, λίγο μετά την άφιξή του στον χώρο της δεξίωσης. Ο Κουμάρ δεν σταμάτησε να χορεύει ευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του, καθώς έκοβαν την τούρτα του γάμου τους.

 Δείτε βίντεο από τη δεξίωση του γάμου τους

O φωτογράφος Ανδρέας Μέγκος δημοσίευσε τα επίσημα πορτρέτα του ζευγαριού, αποτυπώνοντας τη χαρά και τη συγκίνηση της ημέρας. Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ, φανερά ευτυχισμένοι, πόζαραν στον φακό και οι φωτογραφίες τους έκαναν αμέσως τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τους φίλους τους να στέλνουν τις ευχές τους για μια ζωή γεμάτη ευτυχία και αρμονία.