Η Ηλιάνα Μαυρομάτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες της εφηβείας της, αποκαλύπτοντας ότι έφτασε σε σημείο να γίνει αυτοκαταστροφική.

Mαυρομάτη: Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη και αυτός ο θυμός διοχετευόταν σε εσωστρέφεια

Όπως ανέφερε η ηθοποιός: «Έχω κάνει ψυχανάλυση, ξεκίνησα στα 19. Ψυχοθεραπεία έκανα και νωρίτερα. Υπήρξε μία ανάγκη άμεση επιβίωσης. Πέρασα αρκετά έντονη εφηβεία, με έσυραν να πάω. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη και αυτός ο θυμός διοχετευόταν σε εσωστρέφεια, γινόμουν αρκετά αυτοκαταστροφική με αρκετούς τρόπους αλλά και εξωστρεφόταν ειδικά στους γονείς μου. Για να μπορέσω να επικοινωνήσω με τον εαυτό μου και το περιβάλλον και να δεχτώ βοήθεια έπρεπε κάποιος να με σύρει και να με πάει για βοήθεια. Άργησα να μπορέσω να το δεχτώ. Έφτασα μετά τα 17-18 να καταλάβω την αναγκαιότητα και το πόσο χρήσιμη μπορεί να είναι για κάποιον αυτή η διαδικασία».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4imu5b0vsj5)

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη αναφέρθηκε και σε μια τραυματική εμπειρία από την παιδική της ηλικία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στην Πεντέλη το 1998 και έκαψε ολοσχερώς το σπίτι της:«Ήμουν 12 χρονών, το θυμάμαι σαν εφιάλτη. Ακόμα δυσκολεύομαι να το αναλύσω, ήταν πολύ σκληρή εμπειρία. Κάηκε το σπίτι ολοσχερώς. Έπαιξε ρολο σε αυτή την έντονη εφηβεία. Ένιωσα ότι βρισκόμασταν επί ξύλου κρεμάμενοι και μου δημιούργησε μεγάλη ανασφάλεια».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4imxk6wfewh)