Νέα στιγμιότυπα από τον γάμο και τη γαμήλια δεξίωση της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Αμερικανού δικηγόρου Μάθιου Κουμάρ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

*Διαβάστε ακόμα: Γάμος πριγκίπισσας Θεοδώρας και Μάθιου Κουμάρ: Η ομαδική φωτογραφία και των δύο οικογενειών

Υπενθυμίζεται ότι η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας παντρεύτηκε τον σύντροφό της το απόγευμα του Σαββάτου 28/09 στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Η νύφη εντυπωσίασε με το λαμπερό νυφικό της σε στυλ bardot διά χειρός Celia Kritharioti, ενώ με το πέπλο και την τιάρα που επέλεξε, απέτισε φόρο τιμής στην οικογένειά της.

View this post on Instagram

A post shared by Greek Royal (@greek_royal)


Το τρυφερό φιλί του Παύλου στην αδερφή του Θεοδώρα

Μετά τον γάμο, ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα.

Σε ένα βίντεο, βλέπουμε τη Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και τον σύζυγό της να κόβουν την τετραώροφη γαμήλια τούρτα υπό τους ήχους του τραγουδιού «This Will Be (An Everlasting Love)» της Natalie Cole.

View this post on Instagram

A post shared by Greek Royal (@greek_royal)


Σε ένα άλλο βίντεο από τη γαμήλια δεξίωση που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό greek_royal στο Instagram, φαίνεται πως οι καλεσμένοι ξεσάλωσαν στον χορό υπό τους ήχους ντίσκο μουσικής.


Αλεξία και Μαρία Ολυμπία μαζί με τη Νίνα Φλορ ξεσάλωσαν στον χορό

Σε ένα βίντεο εικονίζονται η Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ και παράνυμφος στον γάμο της Θεοδώρας, να χορεύει σε έξαλλο ρυθμό με τη θεία της Αλεξία Γλύξμπουργκ, όπως επίσης και την Νίνα Φλορ, σύζυγο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ.

@parapolitika

Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ: H Μαρία Ολυμπία χόρευε εν εξάλλω στο πάρτι με Αλεξία και Νίνα Φλορ #parapolitikagr #tiktokgreece #greece #royal #wedding

♬ original sound - Parapolitika.gr -


eksallos_xoros_marias_olympias_ok
xoros_marias_olympias_ok