Κρίσιμη χωρίς ιδαίτερες επιπλοκές χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν.

*Διαβάστε ακόμα: Μαρινέλλα: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της, χωρίς μεγάλες επιπλοκές – Νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Υπενθυμίζεται ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια νοσηλεύεται για πέμπτο 24ωρο στη ΜΕΘ του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία», ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο την Τετάρτη 25/09.


Οι μυστικές συζητήσεις της με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA και έφερε στο φως συζητήσεις του με τη Μαρινέλλα.

«Δεν ξέρω τι μεσολαβεί μεταξύ της κουίντας και της σκηνής, νομίζω ότι αιωρούμαι, δεν ξέρω αν πατάω. Δεν νιώθω, δεν ξέρω τι γίνεται, εάν τα λέω καλά, εάν παίρνω μαζί μου τον κόσμο. Πριν βγω στη σκηνή δεν θέλω να με αγγίξει άνθρωπος. Δεν θέλω να χαριεντίζομαι πριν βγω, ούτε να μιλήσω σε κάποιον. Θέλω να πιω ένα ποτήρι νερό. Έχω νερό και πάνω στη σκηνή μαζί μου», ανέφερε ότι του έλεγε η Μαρινέλλα.

«Κάτω από εκεί είναι η Μαρινέλλα. Βγαίνω με τη φόρμα έξω, έτσι ως Μαρινέλλα χωρίς επώνυμο. Αν με δεις πώς κυκλοφορώ. Τι είμαι να βγω με την τουαλέτα; Είμαι πάντα στην ώρα μου. Έμαθα δυο πράγματα σημαντικά: "ευχαριστώ" και "συγγνώμη"», έλεγε μεταξύ άλλων στις συζητήσεις της με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Σημειώνεται ότι αγαπημένο πνευματικό καταφύγιο της σπουδαίας μας ερμηνεύτριας είναι το μοναστήρι της Καλλίπετρας στη Βέροια.

Ο αρχιμανδρίτης Παλαμάς, κατά κόσμον Ιωάννης Κυριλλίδης, μίλησε στο «Buongiorno» για την πνευματική σχέση του με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα.

«Έχει έντονο πνευματικό κύκλο στην Αθήνα η Μαρινέλλα. Είχε και κάποια επαφή με εμάς, είχε όμως καιρό να έρθει. Είχαμε επαφή και με άλλους καλλιτέχνες. Βρίσκουν την πνευματική αγαλλίασή τους στο μοναστήρι μας. Έχει μία ιδιαίτερη πνευματικότητα και μπορεί να συνδυάσει τον κοσμικό τρόπο ζωής με την εσωτερική πνευματικότητά της», δήλωσε.