Το ζευγάρι πήγε μαζί στον γάμο της Τζίνα Σουμάχερ, της κόρης του Μίκαελ Σουμάχερκαθώς είναι πλέον και επίσημα μαζί.

Η 27χρονη ανιψιά του Ραλφ παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Iain Bethke, στην πολυτελή βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου κάτω από μια αψίδα με λουλούδια στη Villa Yasmin, το ακίνητο που αγόρασε η σύζυγος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Κορίνα, το 2017 από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η 27χρονη ανιψιά του Ραλφ παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Iain Bethke

Ο Ραλφ και ο σύντροφός του παραβρέθηκαν και στο pre-party στο πολυτελές Mhares Sea Club, νότια της Πάλμα ντε Μαγιόρκα το απόγευμα της Παρασκευής, όπου το dress code ήταν το λευκό.

Μάλιστα, ο Ραλφ Σουμάχερ πόσταρε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο του ντυμένοι στα λευκά με ασορτί λινό πουκάμισο και φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Ο Ραλφ Σουμάχερ δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του για τον σύντροφό του Étienne Bosc-Kassan

«Περάσαμε υπέροχα στη Μαγιόρκα, τα ηλιοβασιλέματα και η ατμόσφαιρα ήταν μαγικά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Ραλφ ποστάρει πλέον συνεχώς φωτογραφίες με τον σύντροφό του. Ο Ετιέν έχει καταγωγή από τη Γαλλία και συνεργαζόταν με τον 49χρονο πρώην οδηγό της Formula 1 πριν προχωρήσουν σε σχέση.

1-ralf-sumaher-2
1-ralf-sumaher-1

Ποιος είναι ο Ραλφ Σουμάχερ

Ο Ραλφ Σουμάχερ είναι πρώην οδηγός της Formula 1 και ο μικρότερος αδερφός τού επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και σπουδαίου Μίκαελ Σουμάχερ της Ferrari.

Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ ήταν παντρεμένος με την Κόρα, με την οποία έχει έναν γιο, τον Ντέιβιντ, 22 ετών.

Το coming out του Ραλφ Σουμάχερ ήρθε σχεδόν μια δεκαετία αφότου χώρισε από την πρώην σύζυγό του, Κόρα Μπρίνκμαν, το 2015. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 και έμεινε μαζί για 14 χρόνια.


Παρών και ο Μίκαελ Σουμάχερ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «BILD», πιθανότατα στη γιορτή ήταν παρών και ο Μίκαελ Σουμάχερ, παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν από σχεδόν 11 χρόνια σε ατύχημα στο σκι.

1-michel-soumaxer-1