Ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε τα όσα λέγονται σχετικά με τη Μαρινέλλα και την ηλικία της, με αφορμή την περιπέτεια της υγείας της.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Breakfast@Star» απάντησε σε όσους την κατηγορούν ότι συνεχίζει να τραγουδά σε ηλικία 86 ετών.


Ετεοκλής Παύλου: θεωρούσαμε ότι ένας μύθος, όπως η Μαρινέλλα θα ενώσει τον κόσμο

«Δεν τον έχουμε καταλάβει τον λόγο ύπαρξης αυτών των σχολίων. Εγώ να πω ότι θεωρούσα και θεωρούσαμε ότι ένας μύθος, όπως η Μαρινέλλα θα ενώσει όλο τον κόσμο. Τελικά, η τοξικότητα δεν έχει όριο και δεν έχει ταβάνι κι αυτό είναι που με θλίβει περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Η τοξικότητα προσπαθεί να βρει το οποιοδήποτε πάτημα, ακόμα κι αν δεν υπάρχει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου.


Είστε σίγουροι ότι θέλετε η Μαρινέλλα να μην τραγουδάει;

Τέλος, τόνισε πως το κοινό θα είναι χαμένο, αν η Μαρινέλλα σταματήσει να τραγουδάει. «Σε περίπτωση που μας βλέπει κάποιος που έχει κάνει ένα τέτοιο σχόλιο, είστε σίγουροι ότι θέλετε η Μαρινέλλα να μην τραγουδάει; Σκεφτείτε το καλά. Εμείς είμαστε οι χαμένοι, όχι μόνο ο ίδιος ο καλλιτέχνης που παίρνει ζωή μέσα από αυτό», είπε κλείνοντας Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: