Η Τατιάνα Μπλάτνικ πραγματοποίησε ένα όνειρο που είχε εδώ και καιρό και θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα και τις σκέψεις της με τους followers της. 

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε τον Όλυμπο και με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, περνάει μηνύματα ζωής και ευγνωμοσύνης. 

Η επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, γιου του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, τέως Βασιλέων της Ελλάδας, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο instagram, συγκεντρώνοντας αρκετά σχόλια επιδοκιμασίας για το δύσκολα κατόρθωμα της ανάβασης στην κορυφή του βουνού. 

«Όλοι έχουμε τα βουνά που πρέπει να ανέβουμε στη ζωή μας», σημείωσε η επιχειρηματίας.



 

Αναλυτικά, η Τατιάνα Μπλάτνικ έγραψε στην δημοσίευση της:

Μου αρέσει να γράφω. Είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζομαι καλύτερα, αλλά η ανάβαση στον Όλυμπο με άφησε λίγο σιωπηλή, καθώς κατέβαινα από το βουνό περπατώντας μέσα στο «δάσος της σιωπής», άκουγα τα βήματά μου και ήταν ησυχία. Ακόμα κι εγώ ήμουν ήσυχη. Αυτή η εσωτερική φωνή που όλοι έχουμε, ήταν απλά σιωπηλή, ήρεμος ψίθυρος & ένιωσα γαλήνια, ξεκάθαρη & απίστευτα ευγνώμων.
Ευγνώμων πάνω απ' όλα για τη ζωή που κυλάει τόσο όμορφα και για το πώς σχεδόν απροσδόκητα κατάφερα τελικά να φτάσω στον Όλυμπο, μετά από χρόνια που ήθελα να πάω.

Όλοι έχουμε τα βουνά που πρέπει να ανέβουμε στη ζωή μας.
Ο Όλυμπος είναι μια πρόκληση για να ανέβεις, αλλά όπως όλα στη ζωή, σίγουρα αξίζει τον κόπο όταν φτάνεις στην κορυφή - η θέα, το συναίσθημα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πετυχαίνεις έναν στόχο.


Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα όταν τα κάνεις πραγματικότητα. Ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο.

Το να μοιράζεσαι αυτές τις στιγμές το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό - @johnilio σε ευχαριστώ που με ανέβασες με ασφάλεια :)

Όλυμπος - είσαι πραγματικά μαγικός και μεγαλοπρεπής.

Σας ευχαριστώ που με κάνατε να περιμένω μέχρι να είμαι έτοιμη.