Η σύλληψη του ράπερ, Sean «Diddy» Combs, ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση και παρακίνηση sex workers -ανδρών και γυναικών- να συμμετέχουν, υπό την επήρεια ναρκωτικών, σε πολυήμερα σεξουαλικά όργια, γνωστά ως «Freak Offs», έχει ταρακουνήσει το Χόλιγουντ και οι θεωρίες για εμπλοκή δεκάδων celebrities ήδη οργιάζουν.

Περισσότερα από 100 θύματα -μεταξύ των οποίων και ένα που ήταν 9 ετών τότε- αναμένεται να καταθέσουν αγωγές κατά του P. Diddy για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση, σε υποθέσεις που θα εμπλέξουν «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους», ανακοίνωσαν την Τρίτη οι δικηγόροι.

«Θέλω να ακούσετε με προσοχή τις ηλικίες αυτών των θυμάτων. Είναι σοκαριστικό», δήλωσε ο δικηγόρος Tony Buzbee, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη, ανέφερε το Page Six και αναμεταδίδει η New York Post.

Το νέο κύμα καταγγελιών από 120 κατήγορους, απλώνεται σε πάνω από 30 χρόνια και περιλαμβάνει 25 ανήλικους, μεταξύ των οποίων ένα παιδί που φέρεται να ήταν μόλις 9 ετών όταν έπεσε θύμα του P. Diddy, σύμφωνα με τον δικηγόρο.

Τα παιδιά που φέρεται να κακοποιούσε ο ράπερ «ήθελαν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση ή τη μουσική και ο Combs τους υποσχόταν ότι θα τους κάνει σταρ» λέει ο Buzbee.

Diddy: Τα ονόματα που θα βγουν στη φόρα «θα σας σοκάρουν»

Ο Buzbee δήλωσε ότι η ομάδα του έχει συγκεντρώσει στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, βίντεο και μηνυμάτων, που θα βοηθήσουν στην απόδειξη των υποτιθέμενων επιθέσεων, θα εμπλέξουν «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους» και θα αποκαλύψουν «πολλά βρώμικα μυστικά».

«Τα ονόματα που θα αποκαλυφθούν θα σας σοκάρουν» λέει χαρακτηριστικά.

«Θα ξεμπροστιάσουμε όσους επέτρεψαν αυτή τη συμπεριφορά πίσω από κλειστές πόρτες. Θα κυνηγήσουμε αυτό το θέμα ανεξάρτητα από το ποιον εμπλέκουν τα στοιχεία», υποσχέθηκε.

Δεκάδες κατηγορίες αφορούν «βίαιη σεξουαλική επίθεση ή βιασμό, σεξουαλικές πράξεις με άτομα που ήταν υπό την επήρεια ουσιών, βιντεοσκόπηση και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε όλους τους υπεύθυνους» τόνισε.

Το ομοσπονδιακό κατηγορητήριο που αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα περιγράφει λεπτομερώς πώς ο 54χρονος ράπερ χειραγωγούσε γυναίκες και τους έδινε ναρκωτικά προκειμένου να συμμετάσχουν στα «Freak Offs» του, ή σε βίαιες σεξουαλικές πράξεις, που μερικές φορές καταγράφονταν παρά τη θέλησή τους.

Ο P. Diddy δήλωσε αθώος και επί του παρόντος κρατείται χωρίς εγγύηση σε ομοσπονδιακή φυλακή στο Μπρούκλιν.

Πριν από την πολύκροτη σύλληψή του σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, 12 άτομα -μεταξύ των οποίων και η πρώην φίλη του, Κάσι Βεντούρα- κατηγόρησαν τον μεγιστάνα της χιπ-χοπ για σεξουαλική επίθεση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4h2hume7wtt)

Τι γνωρίζουμε για τις κατηγορίες εναντίον του Sean «Diddy» Combs

  • Συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης από πράκτορες της Εθνικής Ασφάλειας στις 16 Σεπτεμβρίου.
  • Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι συμμετείχε σε σωματεμπορία και στα «freak off» πάρτι.
  • Δεν του επετράπη η καταβολή εγγύησης και βρίσκεται σε επιτήρηση, όσο περιμένει τη δίκη του.
  • Τα σπίτια του στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι ελέγχθηκαν από την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας τον Μάρτιο, εν μέσω έρευνας για sex trafficking που βρίσκεται σε εξέλιξη.
  • Τον Μάιο δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τον Combs να επιτίθεται άγρια στην πρώην φίλη του Κάσι Βεντούρα σε διάδρομο ξενοδοχείου.
  • Τον Νοέμβριο του 2023, ο ράπερ κατηγορήθηκε ότι νάρκωσε, βιντεοσκόπησε και επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα σε ραντεβού το 1991.