Στην κάμερα της… πρωινής του εκπομπής, Breakfast@Star παραχώρησε δηλώσεις ο Ετεοκλής Παύλου την Τετάρτη μιας και τον συνάντησε ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το νέο τραγούδι της αγαπημένης του συζύγου, Ελένης Χατζίδου.

Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο παρουσιαστής του πρωινού μαγκαζίνο στο STAR Ετεοκλής Παύλου μίλησε από καρδιάς για τα συναισθήματα που του προκαλεί το εν λόγω νέο κομμάτι, το οποίο είναι και εμπνευσμένο από την ζωή του ίδιου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ετεοκλής Παύλου εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «ήταν μια πρόκληση για μένα αυτό το τραγούδι. Έρχεται αντιμέτωπος με την αναπηρία σου. Συγκινητικό πολύ. Αυτό το κομμάτι μπήκε βαθιά στην καρδιά μου και την έσκαψε. Υπάρχει ένας στίχος πολύ βαθύς, «έχω δει να με βλέπει στα μάτια η σφαίρα, έχω νιώσει να αδειάζει η ψυχή μου από αέρα». Θυμάμαι ακόμα και τώρα, το λέω με κάθε ειλικρίνεια, την κάννη από το όπλο».

«Εκείνη τη στιγμή είναι σαν να είδα τη σφαίρα σε αργή κίνηση. Και εκείνη η στιγμή ήταν που ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ετεοκλής Παύλου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την Τετάρτη.