Στη σχέση του με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Τζένη Οικονόμου, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε μεταξύ άλλων για τη γυναίκα που έιναι ερωτευμένος εδώ και εννέα μήνες. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εδώ και εννέα μήνες είμαι σε σχέση. Γνωριστήκαμε τα Χριστούγεννα. Δεν παρακολουθώ και δεν ασχολούμαι με τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική μου ζωή. Ο καθένας διατυπώνει τις απόψεις του ελεύθερα. Είμαι ερωτευμένος».

Εικόνες από το λογαριασμό της Τζένης Οικονόμου στο instagram:






Τέλος, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα λέγοντας αρχικά: «Ήμουν από τους πρώτους συναδέλφους που είχαν πει ότι η ποινική δίωξη του Απόστολου Λύτρα ήταν εσφαλμένη. Έπρεπε να ασκηθεί δίωξη για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η κοινή γνώμη δεν πρέπει να επηρεάζει τον δικαστή. Άστοχη η παρέμβαση του Αρείου Πάγου στην υπόθεση».

Στη συνέχεια, ο γνωστός δικηγόρος πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι έχουν γίνει πολλά άστοχα σχόλια στην υπόθεση Λύτρα. Ο άνθρωπος δείχνει να έχει μετανιώσει. Στα μπουζούκια πήγε να ξεσκάσει. Όταν έχεις περάσει κάποιον χρόνο στην φυλακή, αντιδράς με τον τρόπο που επιλέγει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kah3dtrzg9)