Δέκα μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, ύστερα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη, όντας προσβεβλημένος από κορονοϊό και δίνοντας μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα.

*Διαβάστε ακόμα: Light: Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣου», η οικογένεια του Βασίλη Καρρά ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του, σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, 15 καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Ρέμος με τη Δέσποινα Βανδή, θα κάνουν μια μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 13 Ιουνίου, ενώ στα τέλη Νοεμβρίου ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας.


"Όλα τα χρήματα της συναυλίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα"

«Όλα τα χρήματα της συναυλίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, που έκανε εθελοντική προσφορά ο Βασίλης Καρράς τα τελευταία είκοσι χρόνια», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Ανατριχιάζω από χαρά με την κίνηση της οικογένειας που έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του Βασίλη. Θα δούμε κάτι που αξίζει πραγματικά στη φήμη και την ιστορία του Βασίλη Καρρά», σημείωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης για τον Βασίλη Καρρά.

«Μέχρι και δέκα μέρες πριν φύγει από τη ζωή, ο Βασίλης Καρράς οργάνωνε τα πάντα, από το πώς θα κυλήσουν οι εργασίες στο χωριό της Ειρήνης μέχρι το πώς πρέπει να πορευτεί η γυναίκα του», είπε καταλήγοντας ο δημοσιογράφος για τον ερμηνευτή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4lzwdsp87f5)