Για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα και τα ανακριβή δημοσιεύματα μίλησαν το πρωί της Πέμπτης 3/10 η αδελφή και η σύζυγος του ερμηνευτή στην εκπομπή «Super Katerina».

*Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Κόκοτας: Ανταποκρίνεται στα επώδυνα ερεθίσματα - ''Κουνάει το δεξί του πόδι''

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ερμηνευτής νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ, ενώ εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

«Ο Δημήτρης θέλει να πάρει τον χρόνο του. Αυτά τα προβλήματα δε λύνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Περιμένουμε. Ανταποκρίνεται σε κάποια ερεθίσματα. Παραμένει στη ΜΑΦ. Η σύζυγός του, του βάζει καθημερινά μουσική, βοηθάει κι αυτό κάποιες φορές. Ό,τι μπορείς να κάνεις βοηθάει. Το παιδί ξέρει ότι ο μπαμπάς του είναι άρρωστος, κάποια στιγμή θα συνέλθει και θα τα πούνε όλα από κοντά. Θα μείνει στο νοσοκομείο όσο χρειαστεί. Η κατάστασή του είναι σταθερή και περιμένουμε μέρα με τη μέρα», είπε η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα.


«Ο Δημήτρης Κόκοτας παρουσιάζει βελτίωση και κουνάει το πόδι του»

Από τη δική της πλευρά, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, ανέφερε ότι «ο Δημήτρης παρουσιάζει βελτίωση και κουνάει το πόδι του. Μάλιστα, εδώ και κάποιες ημέρες γίνονται και φυσιοθεραπείες. Δυστυχώς, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, γράφεται και λέγεται ότι ο Δημήτρης ίσως αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μάτια του, κάτι που δε μπορεί να επιβεβαιωθεί μιας και ακόμα δεν έχει συνέλθει.

Ας μείνουμε όλοι σε όσα ισχύουν και ας μη βγάζει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα. Μη σας κάνει εντύπωση ότι έχουμε φτάσει τους έξι μήνες. Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα περιστατικά που χρειάστηκαν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην λέτε πράγματα που δεν ευσταθούν. Είμαι μαζί με την κόρη μας δίπλα στον Δημήτρη.
Θα τα καταφέρει. Δεν απαντώ στις ανακρίβειες, γιατί είμαι επικεντρωμένη στον Δημήτρη. Σας ευχαριστώ και εσάς και όλο τον κόσμο που είστε δίπλα μας και πάνω από όλα που προσεύχεστε για τον Δημήτρη».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4m1m01ky7kh)